• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2018

08:49

(VIDEO) ŠTA DA KAŽEM, FANTASTIČAN GOL! Ronaldo nije očekivao da će postići pogodak!

Fudbal

(VIDEO) ŠTA DA KAŽEM, FANTASTIČAN GOL! Ronaldo nije očekivao da će postići pogodak!

Podeli vest

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo posle pobede njegovog tima nad Juventusom, u kojoj je imao ključnu ulogu, nije skrivao zadovoljstvo

Madriđani su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona slaili u Torinu sa 3:0, a duel je obeležio spektakularan pogodak Ronalda "makazicama".

- Fantastičan gol, šta bih drugo mogao da kažem? Kada sam šutirao nisam očekivao da ću postići gol, to se spontano desilo, ali hajde da govorimo o našoj igri na meču - rekao je Ronaldo, koji je postigao dva pogotka na ovoj utakmici i dodao:

- Pružili smo neverovatno igru. Postigli smo tri gola protiv odličnog kluba kakav je Juventus. Pored važne pobede još više sam zadovoljan kako smo igrali. Ovo je zaista bilo sjajno za Real i sada znatno rastrećeniji, ali ipak sa dozom opreza, dočekujemo revanš meč u Madridu - zaključio je najbolji fudbaler Reala.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija