• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: heute.at

05.04.2018

13:14

SAD U BEČU ČUPAJU KOSU! Rapidu bilo mnogo da plati 100.000 evra za Sergeja!

Fudbal

SAD U BEČU ČUPAJU KOSU! Rapidu bilo mnogo da plati 100.000 evra za Sergeja!

Podeli vest

Čelnici Rapida iz Beča čupaju kosu s glave kada danas gledaju Sergeja Milinkovića-Savića, igrača vrednog 100 miliona evra, jer im je pre pet godina bilo mnogo da za njega daju 100.000 evra

Priču o jednom od većih promašaja svetskog fudbala poslednjih godina ispričao je austrijskim medijima Zoran Barišić, nekadašnji trener u Rapidu, koji je bio završio ceo Sergejev transfer iz Vojvodine.

On je mladog fudbalera video na zimskim pripremama 2013. godine, kada su igrali mladi timovi Vojvodine i Rapida. Sergej mu se strahovito svideo i odmah je stupio u kontakt sa njegovim ocem Nikolom, sa kojim je svojevremeno zajedno igrao u austrijskom GAK-u iz Graca.

Dve strane su se čak tri puta sastale u Beču narednih meseci i na kraju se dogovorile da Sergej karijeru nastavi u Rapidu.

Međutim, kada je Barišić došao kod čelnika kluba da se taj dogovor finalizuje, oni su - odbili! Bilo im je mnogo da plate 100.000 evra Vojvodini za Sergeja Milinkovića-Savića.

Šest meseci kasnije fudbaler Vojvodine je postao prvak Evrope sa omladinskom reprezentacijom Srbije, na leto 2014. godine je prešao u Genk za milion evra, godinu potom postao i prvak sveta sa "orlićima" i onda otišao u Lacio, u transferu vrednom 10 miliona evra.

Danas ga traže gotovo svi vodeći evropski klubovi, a Lacio neće ni da čuje da ga proda za manje od 100 miliona!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija