• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2018

19:43

NARAVNO DA ENGLESKA IDE NA SP! Parlament odbacio peticiju da se bojkotuje Mundijal u Rusiji

Fudbal

NARAVNO DA ENGLESKA IDE NA SP! Parlament odbacio peticiju da se bojkotuje Mundijal u Rusiji

Podeli vest

Parlament Velike Britanije odbacio je peticiju u kojoj se tražilo da fudbalska reprezentacija Engleske ne ide na Mundijal u Rusiji

Peticija je pokrenuta pre nekoliko dana i očigledno je nekakvu podršku i dobila čim se našla pred poslanicima Velike Britanije.

U peticiji je pisalo da bi Vlada trebalo prvo da traži izmeštanje Svetskog prvenstva u fudbalu u neku drugu zemlju, a ako to ne može, onda da Engleska i njeni saveznici da bojkotuju Mundijal.

Ideja, ipak, nije prošla.

- Ne možemo da prihvatimo vašu peticiju, zato što problem o kojem govorite nije u nadležnosti Vlade ili Parlamenta. Vlada nije odgovorna za fudbalsku reprezentaciju Engleske - stoji u odgovoru na peticiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
To su Englezi

pre 6 godina

Jos kedan dokaz, ko stoji na vrhu piramide svetskog zla, kuhinje, gde se sko sve lose kuva. Ne razumem da niko drugi nije sposoban da ih makne odatle, zar su zaista toliko jači od Nemač, Francuske,...?

Dalibor dzakula

pre 6 godina

Eglezi vi ste najveci kodomi ali oni iskorisceni,ostavite sport na mesto na kojem je uvek bilo a to je sport spaja ljude a nepravi mrznju degeni bakreni.to nam je jedini lep pokled prema televizi jebem vas u usta smrdljiva i to bi da zaserete i da politizujete.znsmo da ste govna nemorate potvrdjivati

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija