• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.04.2018

13:06

KRAJ SNA O MUNDIJALU! Spajić završio sezonu zbog povrede

Fudbal

KRAJ SNA O MUNDIJALU! Spajić završio sezonu zbog povrede

Podeli vest

Povremeni reprezentativac Srbije Uroš Spajić definitivno je ostao bez šansi da zaigra na predstojećem Mundijalu, jer je zbog povrede završio sezonu

Štoper Anderlehta se povredio u prvom poluvremenu utakmice protiv Šarlroe, a prema procenama lekara, za njega je tekuća sezona završena.

Spajiću je stradao zglob, tako da će Anderleht nastaviti borbu za titulu bez njega.

Uroš Spajić je odigrao pet utakmica za reprezentaciju Srbije, a poslednji put je bio na terenu 2016. godine protiv Izraela (3:1).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija