• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.04.2018

17:24

(VIDEO) BAJERN VEĆ ŠAMPION! Strašni Bavarci osvojili 28. titulu, šestu u nizu!

Fudbal

(VIDEO) BAJERN VEĆ ŠAMPION! Strašni Bavarci osvojili 28. titulu, šestu u nizu!

Podeli vest

Bajern je šampion Bundeslige! Bavarci su pobedili Augzburg sa 4:1 i pet kola pre kraja Bundeslige obezbedili novu 28. titulu šampiona Nemačke

Bajern je posle trijumfa u 29. kolu i matematiški obezbedio titulu, šestu u nizu. Ima 72 boda, 20 više od drugoplasiranog Šalkea.

Bajern je u meču sa Augzburgom postigao svih pet golova, pošto je Sule častio domaćine autogolom u 18. minutu meča. Ali, Toliso i Rodrigez su se do kraja poluvremena pobrinuli za preokret. 

Trijumf i titulu overili su Roben u 62. i Vagner u 87. minutu utakmice.

Menhangladbah je savladao Hertu sa 2:1 pasle preokreta. Herta je povela golom Salomona Kalua, ali je Torgan Azar preokrenuo golovima u 75. i 78. minutu.

Keln je imao veliku šansu da pobedom protiv Majnca dođe do nade da može do opstanka, ali su odigrali samo 1:1. Jojić nije igrao zbog povrede kuka. Do veoma bitnih bodova stigao je Volfsburg, oni su danas slavili sa 2:0 na gostovanju Frajburgu.


"Fenjeraš" HSV odigrao je sjajan meč protiv drugoplasiranog Šalkea i slavio 3:2. Prvi pogodak domaćina, kojim je izjednačio na 1:1, postigao je srpski internacionalac Filip Kostić, kome je ovo bio  peti gol u sezoni. Ovim trijumfom HSV sačuvao je nadu da može izbeći selidbu u Cvajtu.

BUNDESLIGA


29. kolo

Petak
Hanover - Verder 2:1 (2:0)
(Harnik 17, Klaus 42 - Belfodil 74)

Subota 
Keln - Majnc 1:1 (1:0)(Hektor 7 - De Blasis 50)

Frajburg - Volfsburg 0:2 (0:1)(Didavi 2, 83)

Menhengladbah - Herta 2:1 (0:1)(Azar 75, 30 - Kalu 40)

Augzburg - Bajern 1:4 (1:2)(Sule 18ag - Toliso 32, Rodrigez 38, Roben 62, Vagner 87)

Hamburg - Šalke 3:2 (1:1)
(Kostić 17, Holtbi 52, Hunt 84 - Naldo 9, Gurgštaler 63)

Nedelja
Dortmund - Štutgart 15.30
Ajntraht - Hofenhajm 18.00
Ponedeljak
Lajpcig - Leverkuzen 20.30





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija