• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.04.2018

14:44

FUDBAL TE TESTIRA, KAO I ŽIVOT! Gvardiola: Imamo 90 minuta, moramo da odigramo savršeno!

Fudbal

FUDBAL TE TESTIRA, KAO I ŽIVOT! Gvardiola: Imamo 90 minuta, moramo da odigramo savršeno!

Podeli vest

Mančester siti poražen je od Liverpula 3:0 u prvoj utakmici četvrfinala Lige šampiona, a Pep Gvardila ne gubi nadu da "građani" mogu to da nadoknade u revanšu koji je na programu u utorak (20.45)

Siti u katastrofalnom raspoloženju čeka meč sa "redsima". Mogla je ekipa Pepa Gvardiole u subotu protiv Junajteda da potvrdi šampionsku titulu u Premijer ligi, vodila je sa 2:0, ali je na kraju poražena 3:2. Sada moraju da nadokande tri gola minusa ako žele u polufinale elitnog takmičenja. 

- Moramo da odigramo savršenu utakmicu da bismo prošli dalje. Imamo 90 minuta, a ono što smo pokazali ove sezone, čak i u poslednjoj utakmici, možemo da stvorimo mnogo šansi. Ako ne uspemo da se psihološki izborimo s tim, biće to dobra lekcija za budućnost. Ovo je test, fudbal te kao i život testira - kazao je Gvardiola.

Siti će u utorak odigrati četvrti meč sa Liverpulom ove sezone. Pre debakla u Ligi šampiona, "građani" su poraženi od "redsa" i u Premijer ligi sa 4:3 na "Enfildu", ali su početkom septembra deklasirali rivala sa 5:0 na Etihadu. 

- Poznajemo se dobro sa Liverulom. Ne smemo odustati ni ako primimo gol. Mnogo puta smo to uradili, možemo u kratkom periodu stvoriti dosta prilika i postizati golove. Ali,ako nas ne bude hteo gol, ne smemo se predavati -  Gvardiola. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija