• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.04.2018

00:17

GVARDIOLA GRMI NA SUDIJU: Voli da bude drugačiji, svi vide jedno, a on drugo!

Fudbal

GVARDIOLA GRMI NA SUDIJU: Voli da bude drugačiji, svi vide jedno, a on drugo!

Podeli vest

Pep Gvardiola bio je besan posle poraza od Liverpula (2:1) i eliminacije iz Lige šampiona - razlog su naravno sudije 

Saneu je u 43. minutu utakmice neopravdano poništen gol, Gvardiola je na poluvremenu izgubio živce, pa je isključen.

- Rekao sam sudiji da je bio gol kada je lopta išla ka Saneu i on me je zato isključio. Sudija je poseban čovek, voli da bude drugačiji. Kako god ljudi videli situaciju, on će dosuditi suprotno. Bilo bi drugačije da smo u drugo poluvreme ušli sa 2:0. Različito se sudi kada Salah na "Enfildu" postigne gol iz ofsajda i kada ga postigne Gabrijel Žezus. U takmičenju kao što je ovo, ekipe su toliko izjednačene da sudijske odluke imaju ogromnu važnost - grmeo je  Gvardiola posle meča.

Španac je ipak čestitao Liverpulu.

Vratićemo se sledeće sezone. Čestitam Liverpulu, nadam se da će dobro predstavljati Englesku u polufinalu - poručio je Pep.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija