• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.04.2018

23:27

(VIDEO) OVAKO JE SUDIJA POSLAO BUFONA U PENZIJU! Neslavan kraj legendarnog golmana!

Fudbal

(VIDEO) OVAKO JE SUDIJA POSLAO BUFONA U PENZIJU! Neslavan kraj legendarnog golmana!

Podeli vest

Engleskom sudiji Majklu Oliveru nije bilo dovoljno što je u 93. minutu poklnio Real Madridu penal, nego je Madriđane častio tako što je golmanu Juventusa Đanluiđiju Bufonu dao crveni karton

Nakon duela Benatija i Vaskeza, kada je arbitar pokazao na belu tačku, poludeo je Bufon. Izgubio je legendarni golman živce i zbog žustrog prigovora dobio direktan crveni karton. 

Tako je isključenjem verovatno obeležio poslednju utakmicu u Ligi šampiona, a nije to Điđi zaslužio! Živa legenda Juventusa  samo nije mogla nemo da posmatra nepravdu koja se dešava njegovoj "staroj dami". Bila je džaba i sjajna partija, to što su u džep strpali Madriđani, pogađali Mandžukić i Matuidi, ipak jesudijska poslednja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija