• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.04.2018

23:49

RONALDO SE PRAVI ENGLEZ: Bio je čist penal, ne znam zašto se bune!

Fudbal

RONALDO SE PRAVI ENGLEZ: Bio je čist penal, ne znam zašto se bune!

Podeli vest

Real Madrid eliminisao je Juventus u četvrtfinalu Lige šampiona (3:1), pod kontroverznim okolnostima, penalom u sudijskoj nadoknadu, a Kristijanu Ronaldu nije bilo jasno zašto su se Italijani bunili

Arbitar Majkl Oven je duel Vaskeza i Benatije ocenio kao penal, a pride je Juventusu isključio Bufona. Usledio je žestok protest igrača Juventusa, ali su se džabe žalili.

Ne znam što su igrači Juventusa bunili. Ono je bio čist penal. Benatija je skočio Lukasu na leđa. Da nije, Vaskez bi dao gol - kazao je Ronaldo posle utakmice. 

Portugalac je porulčio da meč sa Juventusom mora da posluži kao dobra lekcija.

- Ne mislimo još o novoj tituli, idemo korak po korak, sledeće je polufinale, moramo da naučimo nešto iz ovog.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
amadeus

pre 6 godina

Netreba ništa da naučite već spremite u rezervu još para.!!!SRAMOTA!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija