• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.04.2018

09:18

ZAJEDNO IGRALI 14 GODINA, ZAJEDNO IDU U PENZIJU! Povlači se čuvena odbrana CSKA!

Fudbal

ZAJEDNO IGRALI 14 GODINA, ZAJEDNO IDU U PENZIJU! Povlači se čuvena odbrana CSKA!

Podeli vest

Posle 14 godina zajedničkog igrača u dresu CSKA iz Moskve, legendarni trojac iz odbrane "armejaca" odlučio je da se zajedno i - penzioniše

Kako tvrde ruski mediji, braća Vasilij i Aleksej Berezucki i Sergej Ignaševič saopštili su čelnicima kluba da će na kraju tekuće sezone završiti karijere.

- Sva trojica planiraju da se povuku na leto. Ignaševič se interesuje za trenerski posao, želi da se u tome oproba, dok braća Berezucki žele da se odmore od fudbala - rekao je sagovornik lista Izvestija.

Čelnici CSKA planiraju da zadrže svu trojicu u klubu, da im ponude razne funkcije i poslove, a veterani "armije" će se izjasniti o toj ponudi.

Aleksej Berezucki je član CSKA od 2001. godine, dok je njegov brat Vasilij postao prvotimac godinu dana kasnije. Sergej Ignaševič im se pridružio 2004. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija