• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2018

15:34

PREMIJERLIGAŠI NEĆE VAR TEHNOLOGIJU! I naredna sezona po starom!

Fudbal

PREMIJERLIGAŠI NEĆE VAR TEHNOLOGIJU! I naredna sezona po starom!

Podeli vest

Engleski premijerigaški klubovi izjasnili su se danas u Londonu da su protiv uvođenja VAR tehnologije od sezone 2018/2019, prenose britanski mediji

Na današnjem glasanju učestvovalo je svih 20 klubova iz Premijer lige, a oni su se usaglasili da bi trebalo nastaviti sa naprednim testiranjem o korišćenju ove tehnologije i tokom iduće sezone.

Kako se navodi, VAR tehnologija je korišćena ove sezone u FA i Liga kupu i uočeni problemi na pojedinim mečevima, poput Mančester Junajteda i Hadersfilda, najviše su uticali na odluku da se stopira njeno uvođenje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija