• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

14.04.2018

13:01

SAŠA ILIĆ ODLAZI! Legenda Partizana igra poslednji "večiti" derbi!

Fudbal

SAŠA ILIĆ ODLAZI! Legenda Partizana igra poslednji "večiti" derbi!

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš nije prelomio da li će mu 157. "večiti" derbi biti poslenji u karijeri, ali rekorder po broju nastupa i legenda Partizana Saša Ilić jeste 

- Da, prelomio sam! Moj jeste - kazao je za Žurnal Ilić, koji bi na kraju sezone mogao da se oprosti od Partizana.

Ako ih treneri Vladan Milojević i Miroslav Đukić budu uveli u igru tokom današnjeg 157. "večitog" derbija, legendarni vezisti Zvezde i Partizana zabeležiće 17. odnosno 31. nastup u najvećoj utakmici srpskog fudbala.

- Ne znam... I jesam i nisam prelomio. Videću sa ljudima u klubu, da li sam potreban ili ne... Prošao sam pripreme, bolje se osećam nego šrošle sezone. Najbitnije je da me ništa ne boli, nije mi još muka da idem na trening - dodao je Milijaš, koji je u mečevima sa crno-belima debitovao 23. septembra 2006. godine u 127. "večitom derbiju (0:0).

I Ilić i Milijaš potvrdili su da će se oprobati u trenerskom poslu. Legenda Partizana završila je školovanje za A licencu, dok su asa Zvezde sprečile porodične obaveze, ali će se definitivno školovati za trenera. Ilić i Milijaš postigli su po tri pogotka u prvenstvenim derbijima između Partizana i Crvene zvezde. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija