• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.04.2018

11:08

BUFON OTVORIO DUŠU: Kome i zašto da se izvinjavam!? Pa nisam licemer!

Fudbal

BUFON OTVORIO DUŠU: Kome i zašto da se izvinjavam!? Pa nisam licemer!

Podeli vest

Đanluiđi Bufon je odgovorio kritičarima koji smatraju da je slavni golman preterao sa uvredama na račun engleskog arbitra Majkla Olivera

Kapiten Juventusa je Olivera nazvao "ubicom snova", "čovekom koji treba da sedi na tribinama jer nije dorastao zadatku" i "čoveku koji ima kantu za đubre umesto srca".

- Sve to mislim, nemam šta kome da se izvinjavam, ja sam čovek, to je moja strast, to su moja osećanja i bes. Da li je to dobro ili loše, to sam ja, nisam licemer to su moja osećanja u tom trenutku, neću da se krijem i da gutam reči. Sve bih ponovo rekao, možda blaže, ali rekao sam ono što mislim - rekao je Bufon za italijanske medije.

Juventus je pobedio u Real u Madridu sa 3:1, ali je gol Kristijana Ronalda iz penala duboko u nadoknadi vremena eliminisao "staru damu". Upravo je taj dosuđeni penal povod za burnu reakciju Bufona, koji je dobio i crveni karton.

- Nije trebalo da svira penal, sudija sa više iskustva to ne bi uradio. Nisam ja ljut na njega, ne želim mu ništa loše, ali to je jednostavno bila prevelika utakmica za njega, posle koje se svi osećamo prevareni. I niko nam to neće vratiti, ja sam Juventino, ali i Italijan, pre svega, žestoko sam navijao za Romu u utorak. Uspeli su, mi nismo, nisu nam dali da napravimo čudo. Gubio sam i veće mečeve, mnogo veće od ovoga, ali ovo je sigurno najuzbudljiviji koji sam iskusio u životu - objasnio je Bufon i dodao:

- Da je bio neki iskusniji sudija, on ne bi svirao penal, to jeste sumnjiva situacija, ali nije penal, pogotovo ne u tom trenutku. Nemam šta da se branim od bilo koga, ja branim svoj tim i onih 5.000 što je došlo u Madrid jer je verovalo u nas. Morao sam da kažem to što mislim, a baš me briga da li će neko misliti da sam uništio svoju reputaciju - zaključio je golman Juventusa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PREDRAG

pre 6 godina

konacno neko veliki a to je sigurno BUFON progovorio o velikoj nepravdi,to se cesce dogadja manjim klubovima koji su mnogo puta bili osteceni stoga je nedvosmisleno uvesti video snimak kao u americkom fudbalu kod spornih trenutaka na utakmicama i konacno smanjiti greske sudija nha najmanju meru

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija