• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

15.04.2018

10:19

ARKAN JE KRIV ZA PROPAST SRPSKOG FUDBALA! Kosanović: Sa Partizanom i Savezom je radio protiv Zvezde!

Fudbal

ARKAN JE KRIV ZA PROPAST SRPSKOG FUDBALA! Kosanović: Sa Partizanom i Savezom je radio protiv Zvezde!

Podeli vest

Kriminalizacija srpskog fudbala počela je sa Obilićem i Arkanom pre 20 godina, tvrdi trener Milorad Kosanović

Trener Napretka je uveren da je pojava Obilića i Željka Ražnatovića na fudbalskoj sceni i šampionska titula iz sezone 1997/98 najzaslužnija za propast srpskog fudbala.

- To je tačno i to znamo svi mi koji smo u fudbalu. Sve što je krenulo po zlu, krenulo je od Obilića i sezone kada su osvojili titulu prvaka. Tada je krenulo s konkretnim nameštanjima. Sve se radilo da Obilić uzme prvenstvo. Sećam se da tada nismo hteli da uđemo u svlačionicu na njihovom stadionu jer smo smatrali da nas prisluškuju - rekao je Kosanović za Kurir. 

Starsportphoto©

Sve što je krenulo po zlu, krenulo je od Obilića i sezone kada su osvojili titulu prvaka. Tada je krenulo s konkretnim nameštanjima
Milorad Kosanović

On je stakao da se nije plašio Arkana, sa koji je bio u dobrim odnosima.

- Arkan je tada bio glavni, ne samo u fudbalu već i u celom društvu. Nisam ga se plašio, jer smo nas dvojica uvek imali dobru saradnju. Poštovao me je, ali mladi igrači su tada bili u strahu i više sam se brinuo za za njih nego za sebe - objasnio je Kosanović, koji je u to vreme bio na klupi Crvene zvezde.

On tvrdi i da Željko Ražnatović tada radio sve protiv Crvene zvezde i to u dogovoru sa Partizanom u Savezom.

- Arkan je sve radio u dosluhu sa Savezom i Partizanom! Sve kako Zvezda ništa ne bi osvojila. Dogovarali su se kome ide prvenstvno, kome kup. To je bio katastrofalan period za srpski fudbal. Sada nije tako. Ne može da se poredi taj period mraka srpskog fudbala i ovo danas. Ipak, sada je malo drugačije, ali mora još dosta toga da se uradi da bi fudbal postao ono što od njega svi žele. Jedino rešenje je privatizacija, do tada nam se ne piše dobro - zaključio je Milorad Kosanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tosa

pre 6 godina

Ako se ja dobro sećam, a malo sam stariji od Kosanovića, Arkan je bio veliki Zvezdaš. Osnivač i vođa Delija, član uprave CZ. Veliki prijatelj sa zvezdinim zvezdama, posebno sa D. Binić. Niko ga nikad nije video na stadionu Partizana. Sećam si i njegovog sukoba, gotovo tuče na utakmici Partizan - Obilić. Nešto si ti Milorade pobrkao ili pereš svoje neuspehe u CZ.

Zozo

pre 6 godina

To je bilo pre toga kada je Arkan "postavljen" kao neki vođa navijača ali po političkoj liniji da bi vrbovao navijače za svoju vojsku a ne zato što je bio veliki zvezdaš. Kasnije, kada je maknut iz Zvezde radio je protiv nje i to se zna.

ofsajd

pre 6 godina

Licno sam gledao i slusao kad Arkan vice fudbaleru Zvezde(koji izvodi korner),mali pazi kako centriras,ostaces bez nogu!!!! Strasno.

vlada

pre 6 godina

Sto nam to ne rece tada ? Bio si u misijoj rupi i nisi smeo da pisnes. Satro dobar sa Arkanom. I sada ga se bojite, mrtvog.

Mihailo

pre 6 godina

Fudbal i sve ostalo unistili su ZUTI,ZUTI,ZUTI,ZUTI,ZUTI,ZUTI,ZUTI,zuti,zuti,zuti,ima ih jos u tragovima valjda ce se zatrti.

SARA

pre 6 godina

BIO KRIMINALAC ZA PRODAJU FUDBALERA A CECA GA NASLEDILA.

Pedja

pre 6 godina

Sad na vracaru umesto arkana ulazi terza u svlacionice ofk npr.....to je vec regularno a? Hajde istroseni treneru sto ne vide kluba van srbije, uradi ono sta najbolje znas, popij jedan vinjak pa ako budes dobar bice jos koji....uz pesmu "podocnjaci podocnjaci bas mi dobro stoje.. "

Hrabar

pre 6 godina

Bas si hrabar, kada okrivljujes mrtve, (ako je zaista mrtav). Reci nesto protiv zivih, Toleta, Terzica, Kokeze, Bjekovica, Djorica, Curkovica,...

Rista

pre 6 godina

Hahaha, Arkan radio u korist Partizana. Da li si ti Kosanoviću normalan?

Dragan

pre 6 godina

Ovima iz FSS je uvek neko drugi kriv . Sad su i pokojnici Krivi .... Dno dna FSS-a ...

Acaxxx

pre 6 godina

.Ti bio dobar sa Arkanom,a Zvezdi se radilo o glavi.Čujes li ti sebe sta pricas?

Navijac

pre 6 godina

Kosane, pobrkao si loncice, taj Arkan je dosao sa severne tribine......... a raspitaj se malo kako je Partizan na svom stadionu od Obilica izgubio sa 1:0...

Marcco

pre 6 godina

Šta je sve Arkan uništio, fudbal je najmanji problem.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija