• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.04.2018

17:07

(VIDEO) SERIJA A: Kosta spakovao pobedu Juvea, Donaruma zakopao Napoli!

Fudbal

(VIDEO) SERIJA A: Kosta spakovao pobedu Juvea, Donaruma zakopao Napoli!

Podeli vest

Juventus je sa 3:0 isprašio Sampdoriju u Torinu i sada ima šest bodova više od Napolija koja je sa Milanom odigrao samo 0:0

Napoli je ostao drugi sa 78 bodova, ima šest manje od lidera Juventusa, pa je po svemu sudeći šampionska trka u Seriji A završena.  

Na meču u Torinu Kosta je pakovao, a mreže tresli  Mandžukić, Hevedes i Kedira.

Prvo je hrvatski napadač u finišu prvog poluvremena slomio otpor Sampe, na 2:0 je povisio posle 60 minuta igre Hevedes, a Kosta je upisao i treću asistenciju kada je sa loptom spojio Kediru 15-ak minuta kasnije, koji je pogodio za konačnih 3:0.

Milan i Napoli odigrali su meč bez pobednika i golova 0:0, a golman "rosonera" Đanluiđi Donaruma fentastičnom odbranom spasio je svoj tim poraza u 92. minutu utakmice. Ovo je inače prvi put posle šest godina da meč ova dva tima bude završen bez golova. 

Tokom prvih 45 minuta jedni i drugi su mogli do vođstva. Prvo je Bonaventura bio u šansi, pa je Kalinić promašio dobru priliku za Milan, a onda se na drugoj strani Insinje ispromašivao.

Najbolju šansu na meču imao je Milik, i to u 92. minutu. Tačnije, imao je stopostotnu šansu na petercu, ali mu je Điđi maestralnom odbranom zaustavio šut i najverovatnije Napolitance izbacio uz trke za titulu.

Bolonja je sa 2:0 savladala Veronu. Sasuolo i Benevento igrali su 2:2. Gosti su poveli golom Diabatea, ali je Politano vratio Sasuolo u meču, a potom je isti igrač u 64.  minutu preokrenuo na 2:1. Međutim, na drugoj strani revanširao mu se desetak minuta kasnije drugom golom na meču Diabate i postavio konačnih 2:2.

SERIJA A

32. kolo

Nedelja
Fiorentina - Spal 0:0
Bolonja - Verona 2:0 (1:0)(Verdi 31,Nađ 90+4)

Milan - Napoli 0:0
Sasuolo - Benevento 2:2 (1:1)(Politano 41, 64 - Diabate 22, 72)

Juventus - Sampdorija 3:0 (1:0)(Mandžukić 45, Hevedes 60, Kedira 75)

Lacio - Roma 20.45

Subota
Kaljari - Udineze 2:1 (1:1)
(Pavoleti 21, Cepiteli 84 - Lazanja 10)

Kjevo - Torino 0:0

Đenova - Krotone 1:0 (1:0)(Besa 28)

Atalanta - Inter 0:0 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija