• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.04.2018

17:45

(VIDEO) SLAVI ZELENO-BELI DEO GLAZGOVA! Seltik pregazio Rendžers!

Fudbal

(VIDEO) SLAVI ZELENO-BELI DEO GLAZGOVA! Seltik pregazio Rendžers!

Podeli vest

Fudbaleri Seltika deklasirali su gradskog rivala Rendžerse sa 4:0 u polufinalu škotskog FA Kupa

Seltik je u 412. "Old Firmu" slavio golovima Rogića, Mekgregora, Dembelea i Ničama sa penala.

Već nakon prvog dela igre bilo je jasno da će Rendžers teško do finala kupa, pošto je gubio sa 2:0. U 22. minut je Tom Rogić doneo prednost ekipi Seltika, a na 2:0 povisio je Mekgregor.

Nakon samo nekoliko minuta igre u nastavku, sve dileme o pitanju pobednika su otklonjene. Mekkrori je zaradio direktan crveni karton, a najstrožu kaznu je u gol pretvorio Musa Dembele. Konačnih 4:0 postavio je Oliver Ničam, takođe udarcem sa "kreča".

Seltik će u finalu igrati protiv Madervela, koji je savladao Aberdin sa 3:0.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija