• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.04.2018

22:24

(VIDEO) RIMSKA BITKA BEZ POBEDNIKA! Lacio sa igračem manje preživeo Džekov furiozni finiš!

Fudbal

(VIDEO) RIMSKA BITKA BEZ POBEDNIKA! Lacio sa igračem manje preživeo Džekov furiozni finiš!

Podeli vest

Ista meta isto odstojanje posle derbija - Lacio i Roma odigrali su samo 0:0, pa i dalje dele treću poziciju na tabeli Serije A

Jedni i drugi imaju 61 bod, bore se za Ligu šampiona naredne sezone, a za vratom im duše Inter koji na petoj poziciji ima bod manje. Drugoplasirani Napoli je daleko sa 78 bodova. 

Nije imalo ništa posebno da se vidi tokom prvih 45 minuta utakmace, mada je Lacio imao jednu dobru šansu koju je iskreirao Sergej Milinković-Savić, ali Imobile nije uspeo da smesti loptu u mrežu.

U drugom delu zakuvalo se u 80. minutu kada je Lacio ostao sa igračem manje, jer je drugi žuti karton dobio Radu. Ali, i pored toga umalo su poveli Lacijali. Sergej je odradio najveći deo posla, ubacio dobru loptu za Marušića koji se nije najbolje snašao, pa je propala i ova šansa domaćina.

Onda je uzvatila Roma. U finišu meča Džeko je umalo šokirao domaćine, ali su se samo navijači "vučice" hvatali za glavu. Za samo 20 sekundi imao je dve kolosalne šanse, prvo mu je Strahosa zaustavio šut, a onda je pogodio prečku. Samo 10 sekundi nakon toga pokušao je i treći put sa ivice šesnaesterca, ali je lopta završila pored gola, a derbi bez golova - 0:0. 

Kolarov je odigrao ceo meč za Romu, kao i Milinković-Savić za Lacio, dok je Basta presedo meč na klupi.

SERIJA A

32. kolo

Nedelja
Fiorentina - Spal 0:0
Bolonja - Verona 2:0 (1:0)(Verdi 31,Nađ 90+4)

Milan - Napoli 0:0
Sasuolo - Benevento 2:2 (1:1)(Politano 41, 64 - Diabate 22, 72)

Juventus - Sampdorija 3:0 (1:0)(Mandžukić 45, Hevedes 60, Kedira 75)

Lacio - Roma 0:0

Subota
Kaljari - Udineze 2:1 (1:1)
(Pavoleti 21, Cepiteli 84 - Lazanja 10)

Kjevo - Torino 0:0

Đenova - Krotone 1:0 (1:0)(Besa 28)

Atalanta - Inter 0:0 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija