• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.04.2018

23:07

(VIDEO) DRAMA NA "BALAIDOSU": Barselona dva puta vodila, Aspas rukom sačuvao Seltu!

Fudbal

(VIDEO) DRAMA NA "BALAIDOSU": Barselona dva puta vodila, Aspas rukom sačuvao Seltu!

Podeli vest

Fudbaleri Selte i Barselone podelili su bodove 2:2 u Vigu u utakmici 33. kola Primere

Vodila je Barselona na "Balaidosu"  dva puta, ali je Selta stizala i na kraju osvojila bod. 

Dembele je u prvom poluvremenu doneo vođstvo Kataloncima u 36. minutu, a već u 45. bilo je 1:1 zahvaljujući Kastru. U drugom delu utakmice mrežu domaćina zatresao je Pako Alkaser, ali se ekipa iz Viga opet vratila u život

Aspas je u finišu, samo desetak minuta nakon što je Barsa ostala sa igračem manje jer je Roberto dobio crveni karton, uz mnogo sreće postavio konačnih 2:2. Španski reprezentativac pogodak je postigao rukom i tako spasao svoj tim poraza na Balaidosu.

Barselona je ipak i dalje bez poraza u sezoni. Prva sa 12 bodova više i utakmicom više od Atletiko Madrida, dok je Selta ostala deveta sa 43 boda. 

Srpski internacionalac Nemanja Radoja igrao je od 73. minuta kada je zamenio Đosabeda. 



Fudbaleri Deportiva i Sevilje odigrali su večeras nerešeno 0:0 u utakmici 33. kola španske Primere. Fudbaleri Sevilje su vezali i šestu utakmicu bez trijumfa. Sevilja je šesta je na tabeli sa 48 bodova, dok je Deportivo je na 18. poziciji sa 27 bodova.

Viljareal je slavio protiv Leganesa rezultatom 2:1. Domaći su poveli golom Ruiza, a u 55. minutu Baka je majstorijom pogodio za 2:0. 

Do kraja susreta Leganes je uspeo  da postigne utešni gol i to preko Darka Brašanca, nekadašnjeg fudbalera Partizana. Rukavina odigrao svih 90 minuta za Viljareal.

 

PRIMERA

33. kolo

Utorak
La Korunja - Sevilja 0:0
Selta - Barselona 2:2 (1:1)(Kastro 45, Spas 82 - Dembele 36, Pako  64 )

Viljareal - Leganjes 2:1 (1:0)
(Ruiz 42, Baka 55 - Brašanac 82)

Sreda
Espanjol - Eibar 19.30
Valensija - Hetafe 19.30
Real Madrid - Bilbao 21.30


Četvrtak
Alaves - Đirona 19.30
Sosijedad - Atletiko Madrid 19.30
Betis - Las Palmas 21.30
Levante - Malaga 21.30


Tabela: Barselona 83, Atletiko Madrid 71, Real Madrid 67, Valensija 65, Betis 52, Viljareal 51, Sevilja 47..
.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija