• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

18.04.2018

09:51

TU SAM DA POMOGNEM I ZVEZDI! Bjeković: Veliki sam partizanovac, ali sam uvek respektovao velikog rivala!

Fudbal

TU SAM DA POMOGNEM I ZVEZDI! Bjeković: Veliki sam partizanovac, ali sam uvek respektovao velikog rivala!

Podeli vest

Nenad Bjeković, novi potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, kaže da njegova navijačka i klupska opredeljenost neće uticati na vođenje pravedne fudbalske politike

- To da sam veliki partizanovac, znaju svi i ni pod kojim okolnostima se ne bih odrekao nečega što je moj život. S druge strane, odrastao sam čovek, svestan odgovornosti koju nosi ova funkcija. Od juče sam na raspolaganju Fudbalskom savezu Srbije sa jednim zadatkom - da pomognem i Partizanu i Crvenoj zvezdi podjednako, baš kao i svim ostalim našim klubovima - kazao je za Alo Bjeković.

Veruje nekadašnji fukancioner Partizana da crveno-beli neće imati ništa protiv njegove funkcije u FSS.

- Voleo bih da je tako. Kad me već pitate za odnose sa komšijama, tokom karijere nikada nisam imao problema sa Crvenom zvezdom. Kao igrač, trener i funkcioner uvek sam respektovao velikog rivala.

Otkrio je Bjeković kako je došlo do saradnje sa Savezom. 

- Pre svega, drago mi je što su me se ljudi iz FSS-a setili. Poslednje dve-tri nedelje razgovarao sam o svemu što nas čeka, ali ubeđivanja nije bilo. Da ne verujem da mogu pomoći, ne bih se prihvatao tako važne funkcije. Držim za sebe da sam osoba koja kad misli da ne može da doprinese znanjem i iskustvom u nekom poslu, onda ga i ne prihvata. Ovu ponudu FSS-a prihvatio sam sa zadovoljstvom.

NENAD BJEKOVIĆ NOVI POTPREDSEDNIK FSS! Legenda Partizana u rukovodstvu nacionalnog Saveza!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mole

pre 6 godina

Mas koga farba ovaj covek pa za vreme njegovog mandata je sve naopako I pocelo u odnosima dva kluba jer su komsije po svaku cenu htele da stignu instituciju pa nisu birali sredstva da to ostvare,i sada ce on podjednako da pomaze I jednima I drugima ma ajte molim vas.dokle vise ovako javno izgovorenih neistina.

moma

pre 6 godina

Da je ovo istina što govori mogu potvrditi najuspešniji Zvezdini funkcioneri Džajić i Cvetković.Kada su on i Zečević bili u Partizanu,a Cvele i Džaja u Zvezdi,klubovi su dobro sarađivali,pa se čak i finansijski pomagali kada je to bilo potrebno.

Goran

pre 6 godina

Pazi da ti ne poverujemo. Okarakterisani si Zvezdomrzac i sam si to javno govorio. Samo lud moze tebi poverovati takve nebuloze. Dosao si da pomognes Partizanu, a Zvezdu da urnises sa ostalim klubovima. Lazes Nenade cim zines.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija