• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Corriere dello Sport

19.04.2018

10:58

30 MILIONA ZA MILENKOVIĆA! Fiorentina na pragu posla decenije!

Fudbal

30 MILIONA ZA MILENKOVIĆA! Fiorentina na pragu posla decenije!

Podeli vest

Kupila je Fiorentina Nikolu Milenkovića od Partizana pre godinu dana za 5,1 milion evra, a sada bi mogla da ga proda za 30 miliona

Neimenovani španski klub je ponudio "ljubičastima" 30 miliona evra za mladog srpskog štopera Nikolu Milenkovića, tvrdi Korijere delo sport.

Igre mladog reprezentativca Srbije, koji se u prolećenom delu sezone ustalio u prvoj postavio Fiorentine, nisu promakle skautima jednog od vodećih španskih klubova, koji je spreman da ga odmah dovede u svoje redove.

Bio bi to, bez dileme, posao decenije za Fiorentinu, da za godinu dana zaradi za igrača šest puta veću sumu nego što ga je platila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija