• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2018

15:31

(VIDEO) OVAKO SE SERVIRA OSVETA! DZJUBA PLATIO DA IGRA pa u 88. minutu zagorčao život svom Zenitu!

Fudbal

(VIDEO) OVAKO SE SERVIRA OSVETA! DZJUBA PLATIO DA IGRA pa u 88. minutu zagorčao život svom Zenitu!

Podeli vest

Čupaju kosu čelnici Zenita, jer su dozvolili Artemu Dzjubi na ode na pozajmicu u Arsenal iz Tule (3:3), jer ih je baš on u 88. minutu najverovatnije ostavio bez titule 

Dzjuba je u Arsenal na pozajmicu stigao iz Sankt Peterburga tokom zime. Praktično je oteran na pozajmicu, a meč protiv svog kluba mogao je da igra samo pod uslovom da klub iz Tule plati 180.000 dolara.

E, žestoko se zeznuo Zenit sa klauzulom, jer je Dzjuba sam iz svog džepa dao 80.000 dolara i pomogao klubu da iskešira traženih 180.000 dolara. Onda je usledila slatka osveta. 

Gubio je Zenit u dva navrata, 1:0 i 2:1, a potom su sa dva gola za dva minuta gosti preokrenuli na 3:2 u 83. minutu utakmice. Međutim, Dzjuba im je zabiberio sudbinu golom u 88. minutu za 3:3 i tako verovatno uništio Zenitove snove o šampionskoj tituli, pošto ima sedam bodova manje i meč više od Lokomotive. 

Nekadašnji trener Zvezde Miodrag Božović uspeo je tako da zada glavobolju Robertu Manćiniju, koji najverovatnije posle ove sezone neće biti trener Zenita. Goran Čaušić je odigrao svih 90 minuta u dresu Arsenala, dok je na drugoj strani svih 90 minuta na terenu proveo Branislav Ivanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija