• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.04.2018

12:47

NI MESI, NI RONALDO! Nejmar izabrao šestoricu igrača koji će obeležiti SP!

Fudbal

NI MESI, NI RONALDO! Nejmar izabrao šestoricu igrača koji će obeležiti SP!

Podeli vest

Brazilski as Nejmar izabrao je šestoricu igrača za koje smatra da će obeležiti predstojeće Svetsko prvenstvo, a među njima nema ni Lea Mesija, niti Kristijana Ronalda

Na prva dva mesta Nejmar je stavio dvojicu svojih zemljaka i saigrača.

- Verujem da će Filipe Kutinjo i Gabrijel Žezus napraviti razliku na terenu. Nadam se da će to učiniti - rekao je Nejmar.

Za njima ide - Mohamed Salah.

- Bez obzira što Egipat nije kandidat za visok plasman, siguran sam da će Salah ostaviti veliki trag na utakmicama njegove selekcije - istakao je Nejmar.

"Ekipu" popunjavaju dvojica Belgijanaca i jedan Urugvajac.

- Eden Azar, Kevin de Bruin i Luis Suarez će predvoditi njihove timove, za koje mislim da mogu daleko da stignu na Svetskom prvenstvu - dodao je Nejmar.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija