• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: FK Vojvodina

23.04.2018

22:09

UPRAVI VOŠE IZGLASAN NOVI MANDAT! Vlaović najavio: Dva velika pojačanja već dogovorena!

Fudbal

UPRAVI VOŠE IZGLASAN NOVI MANDAT! Vlaović najavio: Dva velika pojačanja već dogovorena!

Podeli vest

Na redovnoj izbornoj sednici Skupštine Vojvodine kojoj je prisustvovalo 51 od ukupno 55 članova najvišeg klupskog tela, istovremeno je izglasan novi četvorogodišnji mandat aktuelnom Upravnom odboru, na čelu sa predsednikom Dušanom Vlaovićem

Za novog predsednika Skupštine FK Vojvodina izabran je Dragoljub Samardžić, dok će funkcije potpredsednika najvišeg klupskog tela ubuduće obavljati Dragan Veljkov, Milan Đurić i Jovan Pejčić.

Novi četvorogodišnji mandat dobio je i generalni direktor FK Vojvodina Darko Jevtić, koji će, uz predsednika Dušana Vlaovića, i dalje biti jedino ovlašćeno lice za zastupanje kluba. Vlaović je na Skupštini izneo plan i program rada kluba u periodu od 2018. do 2022. godine.

- Kada smo jesenas preuzeli klub, obećali smo da ćemo angažovati nezavisnu revizorsku kuću koja bi uradila detaljnu analizu finansijskog stanja i za to je angažovana agencija 'Deloitte', koja je jedna od najcenjenijih na svetu u ovoj oblasti. Uprkos brojnim problemima, koji se prvenstveno odnose na nedostatak dokumentacije, oni su ovih dana završili svoj posao, a o rezultatima ćemo obavestiti javnost na posebnoj konferenciji za novinare - rekao je prvi čovek Vojvodine. 

Stabilizacija kluba je prvi cilj uprave.

- Sada nam je cilj da stabilizujemo poslovanje kluba i da on do kraja našeg mandata bude bez dugova, odnosno osposobljen da stvara profit, a ne gubitke kao do sada. 

Što se tiče sportskog dela, već se krenulo u planove za narednu.

- Predstoji nam detaljna rekonstrukcija tima i zato smo već dogovorili dva značajna pojačanja, ali o tome ćemo više kada bude pravo vreme. Za sada, reći ću samo to da smo još pri dogovaranju saradnje sa gospodinom Veselinovićem rekli da prvi tim Vojvodine mora biti miks igrača koji su ponikli u njoj i onih koji su igrama u drugim klubovima pokazali da su zaista dostojni njenog dresa, sa čime se slaže i naš šef stručnog štaba - izjavio je Vlaović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija