• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.04.2018

14:01

KURTOA JE IZDAJNIK! Bivši selektor Belgije teško optužio golmana

Fudbal

KURTOA JE IZDAJNIK! Bivši selektor Belgije teško optužio golmana

Podeli vest

Bivši selektor Belgije Mark Vilmots optužio je golmana Tiboa Kurtou da je izdajnik i da je sve tajne unutar reprezentacije otkrivao stranim novinarima

Kako tvrdi Vilmots, šema je išla tako što je Tibo Kurtoa sve tajne govorio svom ocu Tijeriju, čak i u kojem će sastavu Belgija istrčati na teren, a ovaj je te informacije otkrivao ili prodavao novinarima, uglavnom francuskim.

- Stvorio sam veliki problem sebi kada sam objavio da smo imali igrača u ekipi koji nas je prodao. To su ozbiljne stvari, dobio sam iste informacije od nekolicine francuskih novinara koji su mi rekli šta je otac od našeg golmana radio. To znači da on ne poštuje svoju domovinu - rekao je Vilmots.

On je optužio golmana da je samim tim sabotirao svoju reprezentaciju i sprečio je da ostvari veće uspehe.

- To je sramota što su radili, jer sam ja morao da čekam sat pred utakmicu da znam sastav protivnika, a oni su naš znali danima pre i to je užasno. Protivnik je tako imao dosta vremena da se spremi za meč - naglasio je Mark Vilmots.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija