• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.04.2018

14:41

ZVEZDA JE NOVI ŠAMPION, SKORO JE NEPOBEDIVA! Lalatović na sva usta nahvalio rivala

Fudbal

ZVEZDA JE NOVI ŠAMPION, SKORO JE NEPOBEDIVA! Lalatović na sva usta nahvalio rivala

Podeli vest

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović ocenio je je Crvena zvezda "skoro nepobediv tim", kao i da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici pokušati da se predstavi "u što boljem svetlu"

- O Crvenoj zvezdi ne bi trebalo previše trošiti reči. To je, u ovom trenutku, naš najboji tim. Skoro su nepobedivi. Imaju ogroman fond jako kvalitetnih igrača, što su dokazali ovogodišnjim partijama. Nema sumnje da su favoriti, a mi ćemo dati sve od sebe da se pred zvezdaškom publikom predstavimo u što boljem svetlu. Teško je, međutim, pobediti u sredu sada već novog šampiona Srbije - rekao je Lalatović za klupski sajt. 

Čukarički će u sredu gostovati Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić" u 33. kolu Superlige Srbije. 

- Ekipa je napokon na okupu. Jedino je Docić osetio problem sa ložom i morao sam da ga izvedem protiv Partizana. Od meča sa Radničkim i tih kartona koje smo dobili nisam mogao da računam na kompletnu ekipu. Najbitnije mi je da imam sve igrače na okupu protiv Spartaka u nedelju i protiv Partizana u revanšu polufinala Kupa. A protiv Zvezde ću izvesti sve ono najbolje što budem imao na raspolaganju. Čak i ako izgubimo, da probamo barem pošteno da ih namučimo. Jer, ponavljam, Zvezda je bez premca najbolji tim u ligi - rekao je Lalatović. 

On je dodao da je "naredna utakmica protiv Zvezde poslednja najteža utakmica u nizu". 

- Navodno, na papiru nas posle Zvezde očekuju nešto lakše utakmice, iako lakih utakmica nema. Igraćemo sa sebi ravnim i videćemo ko zaslužuje u Evropu. Ja mislim da je Čukaričkom mesto među prva četiri tima. U nedelju nas očekuje veliki derbi za Evropu sa Spartakom. Našim konkurentima tek sad predstaje mečevi sa Zvezdom i Partizanom - kazao je trener Čukaričkog.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija