• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.04.2018

15:23

NIŠLIJE PRETE PARTIZANU: U Humsku dolazimo po pobedu!

Fudbal

NIŠLIJE PRETE PARTIZANU: U Humsku dolazimo po pobedu!

Podeli vest

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Dragan Antić rekao je da će njegova ekipa pokušati da se nadigrava s Partizanom i da iskoristi mane crno-belih u predstojećem meču Super lige Srbije

Fudbaleri Radničkog u četvrtak od 18 časova gostuju Partizanu u utakmici 33. kola Super lige Srbije, odnosno u trećem kolu plej-ofa.

- Idemo u Beograd da pokušamo da se nadigravamo sa Partizanom. Izmedju ova dva tima nema puno tajni. Napravili smo detaljnu analizu i nadam se da ćemo uspeti da iskoristimo njihove mane. Znamo da su oni u finišu sezone više okrenuti revanšu polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog, ali smo i svesni da će učiniti sve da nam se revanširaju za poraz koji smo im nedavno naneli u Nišu - rekao je Antić na konferenciji za novinare.

Nišlije se bore za mesto koje vodi u Evropu, trenutno su na četvrtoj poziciji na tabeli sa 28 bodova, dok je Partizan drugoplasirani sa 36 bodova.

Radnički i Partizan su dva puta odmeravali snage u tekućem prvenstvu, a u oba navrata slavili su domaćini. Partizan je 17. septembra prošle godine pobedio sa 3:1, a Radnički je 3. marta ove godine pobedio crno-bele na "Čairu" sa 1:0.

Antić je naveo da je još ima dilema oko sastava za predstojeći meč. 

- Nas posle Partizana očekuju četiri finala, u borbi za Evropu, tako da još nisam otklonio nedoumice oko startne postave. Sigurno ću odmoriti neke od najvažnijih igrača, pa će i ovi mladji dobiti priliku da se dokažu u okršaju s aktuelnim šampionom. Saša Stojanović i Marko Mrkić su pod znakom pitanja zbog povreda, a sigurno neću moći da računam na Aleksandra Subića i Riotu Nomu - istakao je Antić.

Vezista Dušan Mićić istakao je da Radnički može do pozitivnog rezultata u Humskoj.

- Vidim da mnogi pričaju o Voždovcu, Spartaku i ostalim rivalima koji nas čekaju do kraja šampionata, ali ja sam ubeđen da smo mi sposobni da protiv Partizana ostvarimo pozitivan rezultat. Pobedili smo ih pre mesec i po dana i tada smo videli da možemo da se nosimo s njima. Oni imaju svoje probleme, ali nas to ne treba da zanima. Respektujemo ih i ništa više od toga. Imamo svoju računicu, znamo šta nam je cilj i smatram da važan korak ka njemu možemo napraviti na stadionu Partizana - istakao je Mićić.

Optimista je i desni bek Nikola Aksentijević, nekadašnji fudbaler beogradskih crno-belih.

- U Partizanu sam proveo lepe godine i volim kada imam priliku da igram protiv njega. Igraćemo na odličnom terenu, u pravoj fudbalskoj atmosferi i ja sam ubeđen da mi imamo kvalitet da ovaj meč završimo s uzdignutim glavama. Odlično ih poznajemo, analizirali smo ih do tančina i znamo gde i kako trebamo da ih napadnemo - zaključio je Aksentijević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija