• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

25.04.2018

22:47

LAŽ JE DA HOĆU DA IGRAM ZA KOSOVO! Srpski reprezentativac tvrdi da su sve njegove izjave izmišljene!

Fudbal

LAŽ JE DA HOĆU DA IGRAM ZA KOSOVO! Srpski reprezentativac tvrdi da su sve njegove izjave izmišljene!

Podeli vest

Čista je laž i izmišljotina da sam rekao da razmišljam da igram za reprezentaciju takozvanog Kosova, tvrdi šokirani srpski fudbaler Arton Zekaj

Mladi igrač, koji je bio kapiten svih mlađih kategorija reprezentacije Srbije i koji je član Partizana na pozajmici u Sopotu, u neverici uverava da nijednu rečenicu od onih koje su se pojavile u medijima - nije rekao.

Imao sam samo jedan poziv od strane medija u kojem sam govorio o borbi Sopota za opstanak. Nigde nije ni pomenuto ništa vezanu za tu temu, a onda krenem na trening i pročitam neke stvari koje nemaju nikakve veze sa istinom - kaže Zekaj za Novosti.

On tvrdi da ne postoji nikakva želja, niti pomisao, da igra za neku drugu reprezentaciju osim Srbije, čiji je član od malih nogu.

- Nisam dobio nikakav poziv, niti sam u tom pravcu ikada razmišljao. Verujte mi, puna mi je glava, telefon ne prestaje da mi zvoni, ne znam više ni šta bih pričao kad ne postoji nikakav osnov za bilo kakve polemike ili objašnjavanja. Pominje se da bih zaigrao za Kosovo u slučaju da ne budem u planu A selekcije Srbije. To je krajnje nekorektno, ko sam ja da bih bilo koga uslovljavao - naglasio je Arton Zekaj.

KAPITEN "ORLIĆA" OBLAČI DRES KOSOVA!? Zekaj: Odluka nije konačna, još razmišljam!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija