• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.04.2018

07:00

(VIDEO) KONAČNO PROGOVORIO JUVEOV DŽELAT! Evo šta je sudija Oliver rekao o penalu u Madridu!

Fudbal

(VIDEO) KONAČNO PROGOVORIO JUVEOV DŽELAT! Evo šta je sudija Oliver rekao o penalu u Madridu!

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa bili su na pragu senzacije i šanse da eliminišu Real iz Lige šampiona, ali je sudija iz Engleske Majkl Oliver u 93. minutu pokazao na belu tačku posle duela Lukasa vaskeza i Mehdija Benatije, a onda je Kristijano Ronaldo srušio snove "stare dame"

Ekipa iz Torina je bila bolja, imala je produžetke u džepu i delovala je spremno da potpuno dotuče Real vodeći sa 3:0, nakon poraza od 3:0 u Italiji.

Ipak, desetak sekundi pre kraja, Benatija je imao duel sa Vaskezom i sudija je procenio da taj okršaj ima elemenata za penal, što je potpuno razbesnelo sve u Juventusu, a posebno Đanluiđija Bufona.

Legendarni golman nije štedeo uvrede na račun engleskog arbitra, koji je sada, 20-ak dana posle utakmcie konačno progovorio o situaciji koja je podigla mnogo prašine u fudbalu.

- Nekoliko dana sam se čudno osećao, ali mi je bilo veoma drago da imam podršku ljudi, kako iz fudbala, tako i van njega. To mi je značilo mnoog, ljudi su prilazili, a poznata fudbalska imena su mi slala poruke podrške. Uvek je lepo znati da imaš podršku - rekao je Oliver za sajt Fudbalskog saveza Engleske.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
22

pre 5 godina

Ovaj je garant trpeo vrsnjacko nasilje u skoli, pa se sad sveti!!! Glupi Brit!

RealMadrid

pre 5 godina

Penal cist kao suza, bez obzira u kom minutu penal je penal. Samo navijaci barcelone se protive i kukaju, sto je i normanlo.Najbolje uvek mrze.Hala Madrid!

robin hud

pre 5 godina

Penal cist kao suza ! Dakle iz udzbenika penal !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija