• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.04.2018

12:35

(VIDEO) VOŠA SRUŠILA PARTIZAN POSLE DVE GODINE! Crno-beli opet očajni, meč završili sa desetoricom!

Fudbal

(VIDEO) VOŠA SRUŠILA PARTIZAN POSLE DVE GODINE! Crno-beli opet očajni, meč završili sa desetoricom!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana poraženi su od Vojvodine rezultatom 2:1 u derbi meču četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije 

Bila je ovo prva pobeda "lala" nad "parnim valjkom" od 2016. godine do koje su došli golovima Jovančića i Radovanovića, dok je strelac za vrlo loše crno-bele bio Janković. 

Osim međusobnog prestiža meč nije imao rezultatski značaj,  jer je Partizan pola sata pre početka utakmice na "Karađorđu" zvanično predao titulu Crvenoj zvezdi. Izgleda da je crno-belim manjkalo motiva, pa su im Novosađani očitali lekciju.

Novosađani su poveli posle samo 11 minuta igre. Ništa se nije dešavalo na terenu, a onda delirijum na tribinama "Karađorđa". Odbrana Partizana je potpuno izigrana, učinili su to Arsić i Jovančić, uz pomoć Antića, na kraju se kapiten Jovančić našao oči u oči sa golmanom Jovičićem, bocnuo loptu za 1:0.

Ali, brzo su crno-beli meč vratili na početak. Samo 15-minuta kasnije bilo je 1:1. Evrogolom je Janković proslavio 100. meč za Partizan. Janković je prvo zalomio svog čuvara, lažnjakom prebacio loptu na desnu slabiju nogu i sa ivice kaznenog prostora dijagonalom pogodio mesto gde se spajaju stativa i prečka. Prelep pogodak!

Najbolju šansu u drugom delu utakmice imao je Tošić u 65. minutu meča, ostao je sam na pet metara od gola Rockova, ali nije stigao ni da dodirne loptu koju mu je prosledio Janković.

Onda je usledio šok za goste. Novosađani su poveli pogotkom Radovanovića glavom, a opet je gol spakovao Arsić nakon prekida, dvostruki asistent u ekipi Novosađana. 

Meč je pre kraja morao da završi Saša Zdjelar koji je nakon sukoba sa Arsićem dobio crveni karton.

VOJVODINA - PARTIZAN 2:1 (1:1)

Strelac: Jovančić u 11, Radovanović u 75. minutu - Janković u 26. minutu.

Crveni karton: Zdjelar u 83. minutu. Stadion: Karađorđe. Sudija: Milorad Mažić.

VOJVODINA: Rockov, Lazarević, Veselinović, Radovanović, Antić,  Putinčanin, Avramovski, Jovančić, Mesarović (od 72. Gajić), Arsić,  Eze.

PARTIZAN: Jovičić, N. R. Miletić, Marković, Jevtović, Antonov, Zdjelar, Pantić, Tošić (od 86. Ilić), Suma (od 63. Ožegović), Janković, Ivanović.

TOK MEČA

Drugo poluvreme

90. Igraće se još tri minuta na "Karađorđu"!

86'. Umesto Tošića na terenu je Ilić.

85'. Odličan šut Arsića, koji ipak zuustavlja golman "parnog valjka" Jovičić.

83'. Crveni karton dobio je Saša Zdjelar. Jovančić je dobio žuti karton.

82'. Frka na terenu, sukob Arsića i Zdjelara, koji je laktom udario igrača Vojvodine, nakon što je ovaj napravio faul. Onda je Antić ispovocirao Zdjelara koji ga je udario glavom.

80'. Šta uradi Ognjene? Sam je bio Ožegović na desetak metara od gola, ali šalje loptu preko gola. 

- Arsić je dvostruki asistent, pošto je i Jovančića spojio sa loptom kod prvog pogotka Vojvodine.

75'. GOL! Opet vodi Vojvodina 2:1! Aleksandar Radovanović je nakon slobodnog udarca koji je izveo Arsić nadskočio čuvare i glavom smestio loptu iza leđa golmanu Jovičiću.

72. Izmena u Vojvodini, šansu je dobio mladi Gajić umesto Mesarovića.

68'. Novi dobar napad crno-belih, ovog puta Tošić je poslužio Ivanovića, ali nema promene rezultata.

63'. Menja Đukić - u igri je Ožegović umesto Sume.

62'. Umalo preokret crno-belih, ali Tošić nije stigao do lopte. Janković je sa  levog krila dodao savršenu loptu Tošiću koji je bio sam na petercu, ali promašio.

- Sudija Mažić je opomenuo navijače zbog neprimerenog skandiranja i zapretio prekidom utakmice ukoliko se ne dozovu pameti.  

57. Dobro ubačena lopta Tošića, nakon gužve u petercu  došla je do Ivanovića, ali na kraju samo korner za crno-bele.

52'. Šansa za Partizan. Ivanović je jurnuo ka golu Vojvodine, izašao sam ispred golmana, ali je u poslednjem trenutku intervenisao Veselinović.

47'. Šansa za Vojvodinu iz slobodnog udarca, ali loše je to izveo Arsić. 

- Nije bilo promena u ekipama tokom poluvremena!

Prvo poluvreme

45. Faul nad Jankovićem na sredini terena, a Lazarević zbog starta s leđa dobija žuti karton. 

43'. Opasnost pred golom Partizana. Putinčanin je ostao sam, šutirao u padu i loptu poslao preko prečke.

40'. Traži sudija Milorad Mažić drugu loptu, pošto je ova sa kojom igraju izduvana.

39'. Opet je Arsić uposlio Jovančića, ovaj želeo da posluži Ezea, ali su mu defanzivci crno-belih na vreme pročitali namere. 

35'. Odlično je Arsić šutirao iz slobodnog udarca sa oko 30 metara, ali je Jovičić bio na mestu. Ostaje 1:1.

26'. GOL! 1:1 u Novom Sadu! Kakva goooolčina! Marko Janković spektakularnim pogotkom sa ivice kaznenog prostora u samo rašlje gola Rockova donosi izjednačenje crno-belima. Jedan od lepših pogodaka u Superligi ove sezone.

 Potom je dobio žuti karton zbog skidanja dresa.

25' Dobar centaršut Tošića, Zdjelar je uspeo da dođe do lopte, ali je onda poslao preko gola.

24'. Arsić je šutirao iz slobodnog udarca sa oko 30 metara, ali samo do živog zida.

20'. Janković ponovo preti Novosađanima, ali prejak for je dao sebi, lopta za  Rockova.

13'. Umalo Partizan da izjednači. Bombu je sa 25 metara poslao Janković ali je Rockov odbio loptu, Suma je pokušao da odbijenu loptu pošalje u mrežu, ipak su defanzivci domaćih bili brži.

11'. GOL! Vodi Vojvodina 1:0! Ispala je odbrana crno-belih, Antić je odigrao za Arsića, ovaj ubacio u prazan prostora, a Dušan Jovančić sa oko šest metara prebacio Jovičića za slavlje navijača "lala" .

10'. Arsić je centrirao, ali lopta nije prošla do nekog igrača Vojvodine, jer je završila u naručju golmana Partizana Jovičića. 

10'. Ništa nismo videli tokom prvih 10-ak minuta igre, dosta prekida.

 5'. Suma je pokuša da pripreti golmanu Vojvodine Rockovu, ali je požirio i našao se u ofsajdu. 

- Marko Janković igra 100. meč u dresu Partizana.

Trener Partizana Miroslav Đukić čestitao je Zvezdi osvajanje titule.

- Čestitam Zvezdi, zasluženo su osvojili prvo mesto, bili su najbolji ove sezone - kazao je Đukić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija