• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.04.2018

20:11

BUNDESLIGA: Dortmund pred Ligom šampiona, Majnc u luci spasa

Fudbal

BUNDESLIGA: Dortmund pred Ligom šampiona, Majnc u luci spasa

Podeli vest

Fudbaleri Borusije Dortmund došli su na korak od plasmana u Ligu šampiona sledeće sezone, pošto su u 32. kolu Bundeslige remizirali sa Verderom u Bremenu - 1:1

Dortmund je sada na trećem mestu tabele sa četiri boda više od petoplasiranog Leverkuzena. Četiri prve ekipe iz nemačkog prvenstva idu u Ligu šampiona sledeće jeseni.

Gosti su poveli u Bremenu u 19. minutu golom Marka Rojsa, dok je bod domaćinu doneo Tomas Dilejni u 45. minutu.

Ekipa Majnca je deklasirala Red Bul Lajpcig sa 3:0 i gotovo sigurno izbegla ispadanje, pošto ima pet bodova više od Hamburga, koji je na pretposlednjem mestu, a tri više od Volfsburga, koji je na poziciji koja vodi u baraž.

S druge strane, Lajpcig može da zaboravi na novi plasman u Ligu šampiona.

Golove za Majnc postigli su De Blasis iz penala u 29, Maksim u 85. i Baku u 90. minutu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija