• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.05.2018

21:08

LIVERPUL NIJE BARSA! Klop poručio Rimljanima: Spremni smo za vas!

Fudbal

LIVERPUL NIJE BARSA! Klop poručio Rimljanima: Spremni smo za vas!

Podeli vest

Liverpul je na "Enfildu" pre nedelju dana savladao Romu 5:2, a Jirgen Klop poručuje pred revanš u Rimu da neće dozvoliti da ih snađe sudbina nesrećne Barselone 

Podsećanja radi, Kataloncima nije pomoglo ni 4:1 u revanšu četvrtfinala Lige šampiona, što predstavlja opomenu za "redse" pred okršaj na "Olmpiku".

- Mi moramo da budemo spremni, jer će Roma biti spremna. Što je bliža utakmica to više ljudi govori da tri gola razlike nisu dovoljna. U ovoj sezoni se nije dešavalo često da nam neko postigne toliko golova. Ali, ne kažem da nije moguće - rekao je Klop.

Upravo tim rezultatom na "Olimpiku" su ove sezone savladani evropski giganti Čelsi i Barselona, ali Klop zna šta se njima desilo.

 U toj utakmic Roma je bila spremnija, dok su u Barseloni verovatno mislili da je sve odlučeno. Niko im nije reako da je to moguće, jer verovatno niko nije verovao da bi to moglo da se desi. To je upozorenje koje nam je bilo potrebno. Mi nismo ni Čelsi ni Barselona, moramo da budemo spremni. Bićemo spremni! Ako Roma pobedi 3:0 ili više, čestitke idu njima i plasman u finale. To je sport. Mislim da nismo u lošoj situaciji. Mi smo u boljoj situaciji nego što sam ikada mogao da zamislim, ali ne i perfeknoj - rekao je Jirgen Klop, koji nije želeo da priča o odlasku njegovog dugogodišnjeg pomoćnika Željka Buvača.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija