• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.05.2018

23:26

(VIDEO) BAJERN SAM SEBE UPUCAO! Strašan kiks golmana koji je skupo koštao Bavarce!

Fudbal

(VIDEO) BAJERN SAM SEBE UPUCAO! Strašan kiks golmana koji je skupo koštao Bavarce!

Podeli vest

Fudbaleri Reala i Bajerna odigrali su 2:2 u revanšu polufinala Lige šampiona u Madridu, Nemci su ostali bez finala, a tragičar meča je golman Bavaraca Sven Ulrajh 

Pri rezultatu 1:1 na početku dugog poluvremena, u 46. minutu, napravio je neverovatnu grešku golman gostiju, iskoristio je to Karim Benzema za vođstvo domaćina (2:1).

Bajern je krenuo u napad, ali je Toliso pod pritiskom bio primoran da vrati loptu golmanu. Čuver mreže Bavaraca je krenuo da je hvata rukom i kada je shvatio da to ne sme, jer mu je saigrač dodao nogom, pokušao je da je udari desnom nogom i nije uspeo da je zakači. 

Lopta mu je prošla ispod ruke, što je iskoristio francuski napadač da postigne drugi gol na meču za 2:1. Bavarci su stigli da izjednače, ali ne i da postignu treći gol koji ih je vodio u finale.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija