• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.05.2018

18:33

VAŽNA VEST ZA "ORLOVE"! Kostarika bez najboljeg igrača na Mundijalu!?

Fudbal

VAŽNA VEST ZA "ORLOVE"! Kostarika bez najboljeg igrača na Mundijalu!?

Podeli vest

Reprezentacija Kostarike, koja je prvi protivnik "orlova" na Mundijalu, mogla bi da bude znatno oslabljena neigranjem jednog od najboljih fudbalera - Marka Urenje

Selektor Kostarike biće u velikom problemu jer najverotanije neće moći da računa na najboljeg napadača. Golgeter Los Anđelesa je doživeo teške povrede lica, mora na na maksilofacijalnu operaciju i očekuje ga najmanje mesec dana pauze.

S obzirom da selektori moraju da predaju konačne spiskove do 4. juna, velike su šanse da će Urenja da propusti Mundijal. On je polomio nekoliko kostiju lica i u petak će biti podvrgnut hirurškom zahvatu. Tačan period odsustva će biti poznat kada hirurzi izvrše zahvat i kada se bude tačno znalo stanje Urenjinih povreda.

U prethodnim kvalifikacijama za Mundijal je odigrao 14 od mogućih 16 mečeva za Kostariku i bio njen prvi strelac. Postigao je oba gola u ključnoj pobedi nad SAD u gostima, gol za remi protiv Meksika, ali i pobednički gol protiv Paname.

Kostarika prvi meč u grupi na Mundijalu igra protiv Srbije 17. juna u Samari. Za ova tima, to je možda i ključni meč na prvenstvu posle čega im slede dueli sa jačim rivalima poput Švajcarske i Brazila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija