• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun

04.05.2018

11:27

"SVECI" NAVIJAJU ZA LIVERPUL U FINALU LŠ! Imaju 12 miliona razloga za to!

Fudbal

"SVECI" NAVIJAJU ZA LIVERPUL U FINALU LŠ! Imaju 12 miliona razloga za to!

Podeli vest

Čelnici Sautemptona navijaće svim srcem za Liverpul u finalu Lige šampiona, a imaće za to 12 miliona razloga

"Kvaka" je u tome što će Liverpul, ako postane prvak Evrope, morati da plati Sautemptonu 12 miliona evra!

Tolika je ukupna visina bonusa koju je klub sa "Enfild rouda" dogovorio sa "svecima" kada je od njih poslednjih godina kupovao Dejana Lovrena, Sadija Manea, Virdžila van Dajka, Natanijela Klajna i Adama Lalanu!

Malo ko je verovao da će Liverpul stići do novog finala Lige šampiona poslednjih sezona, ali su se čelnici Sautemptona svakako obezbedili ako se to dogodi i sada čekaju čisti džek-pot iz Kijeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija