• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goal

04.05.2018

12:59

PIKSI OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: Venger me zvao u Arsenal, ali sam ga odbio!

Fudbal

PIKSI OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: Venger me zvao u Arsenal, ali sam ga odbio!

Podeli vest

Legendarni srpski fudbaler Dragan Stojković otkrio je dugo čuvanu tajnu, da ga je svojevremeno njegov veliki prijatelj Arsen Venger zvao da pređe u Arsenal, ali ga je - odbio

Venger i Stojković su sarađivali u Nagoji, gde su postali veliki prijatelji, a kada je Francuz otišao u Arsenal, zvao je malo potom Srbina da mu se pridruži.

Kad je Arsen otišao u Arsenal, zvao me da mu se pridružim. Naravno da sam o tome razmišljao, bila je to životna prilika, ali sam morao da odbijem iz dva razloga. Prvo, deca su mi u Japanu išla u školu i uživala su tamo, a drugo, ja sam se osećao ugodno jer sam bio prva zvezda lige - priznao je Stojković u razgovoru za Goal.

Nekadašnji najbolji srpski fudbaler je otkrio i da mu je posle toga Venger dao veliki kompliment, koji nikada neće zaboraviti.

Kad sam ga odbio, zahvalio mi se na iskrenosti, poželeo mi sreću i rekao mi da sam među trojicom najboljih igrača koje je do tada trenirao. Pitao sam ko su ostala dvojica, a on je kazao Žorž Vea i Glen Hodl. Kada sam ga pitao ko je od nas broj jedan, rekao mi je: "Teško je to reći, ali ti si među trojicom najboljih". Bio je to najveći kompliment koji sam dobio u životu - otkrio je Piksi.

Srpski trener je dodao i da je ostao u neverici kada je svojevremeno čuo da će Venger doći da trenira njegovu Nagoju.

- Čelnici kluba su me pitali da li poznajem Vengera, ali ih nisam razumeo, jer su izgovarali "Vengela". Kada su mi napisali njegovo prezime, da bih shvatio o kome se radi, oči su mi se raširile i uzbuđeno sam ih pitao: "Imate priliku da ga dovedete u Nagoju"? Kada su mi potvrdili, moj odgovor je bio: "Uradite to odmah, ne gubite ni sekundu" - ispričao je Stojković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17