• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.05.2018

16:25

SALAH NE ZABORAVLJA RODNO SELO! As Liverpula dao veliku donaciju da pomogne zemljacima

Fudbal

SALAH NE ZABORAVLJA RODNO SELO! As Liverpula dao veliku donaciju da pomogne zemljacima

Podeli vest

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah u trenucima najveće slave ne zaboravlja svoje korene, niti odakle je krenuo u beli svet

Mediji iz Egipta su otkrili da je Salah dao oko pola miliona dolara svom rodnom selu Basjunu za kupovinu oko tri hektara zemlje, na kojima će se izgraditi vodovodna stanica.

Fudbaler Liverpula je sve uradio u dogovoru sa svojim ocem i pokušao je da to učini bez znanja javnosti, ali u selu Basjunu nisu mogli da ne ispričaju medijima, da bi se javno zahvalili Salahu.

- Ne mogu da vam opišem koliko će nam ova stanica značiti. Ono što Mohamed radi za nas i Egipat, ne može da se objasni. Zaplačem svaki put kad pričam o tome. I dalje dolazi u selo kada ima vremena, da nas poseti. On za nas nije stranac i nikada neće ni biti - rekao je neimenovani profesor iz Basjuna egipatskim medijima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija