• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.05.2018

18:24

(VIDEO) NA "ČAIRU" NI REAL NE BI MOGAO PROTIV RADNIČKOG! Trener Vojvodine imao zanimljiv nastup u Nišu

Fudbal

(VIDEO) NA "ČAIRU" NI REAL NE BI MOGAO PROTIV RADNIČKOG! Trener Vojvodine imao zanimljiv nastup u Nišu

Podeli vest

Trener fudbalera Vojvodine Aleksandar Veselinović rekao je posle poraza od Radničkog u Nišu (5:0) da na "Čairu" ni Real Madrid ne bi mogao da se nosi sa domaćim timom

Veselinović je na ironičan način govorio na konferenciji za novinare, ali nije želeo da direktno istakne šta mu je smetalo na utakmici na "Čairu".

Čestitam Radničkom na pobedi i, naravno, pošto sam nekada igrao ovde, želim Radničkom sve najbolje. Radnički je večeras pokazao koliko je u srpskim okvirima moćan klub, imam utisak da večeras pored ovako moćnog Radničkog ni Real iz Madrida ne bi na "Čairu" imao šta da traži - rekao je Veselinović.

Trener gostiju je rekao da se igra njegovog tima raspala posle trećeg gola Nišlija koji je stigao iz penala u realizaciji Pavkova.

- Do 3:0 se pokazalo kolika je moć Fudbalskog kluba Radnički ove sezone. Posle 3:0 naša igra se totalno raspala, nismo imali snage ni na koji način više da igramo, moji igrači više nisu bili u igri. Ne bih da oduzimam vreme, ovo vreme pripada slavljenicima i mislim da bi moj dalji komentar bi bio suvišan.

>>> Kosanović udario po Zvezdi i Partizanu: Sa njima je lako igrati kad su uslovi za sve isti

Na pitanje kako je Vojvodina u samo sedam dana uspela da pobedi Partizan, pa onda doživi debakl u Nišu, Veselinović se ponovio:

Rekao sam, Radnički je u ovom momentu toliko moćan klub u Srbiji da Vojvodina nema sange da mu se odupre i imam utisak da klubovi nivoa Real Madrida ne bi imali šta da traže na "Čairu" večeras - istakao je Veselinović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija