• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.05.2018

22:46

(VIDEO) SVE PRŠTALO NA "EL KLASIKU": Četiri gola, crveni karton i brdo sudijskih GREŠAKA!

Fudbal

(VIDEO) SVE PRŠTALO NA "EL KLASIKU": Četiri gola, crveni karton i brdo sudijskih GREŠAKA!

Podeli vest

Španski "El Klasiko", najveći derbi na svetu poslednjih godina, nije izneverio ni ovog puta: Četiri gola, crveni karton, brojne šanse i ono što je pokvarilo utisak, brdo sudijskih grešaka! Na kraju, Barselona - Real Madrid - 2:2

Utakmica je počela onako kako su Madriđani najavili: odbili su da naprave šampionski špalir za novog prvaka države!

Barselona je na to odgovorila žestokim pritiskom od početka i golom Luisa Suareza u 10. minutu.

Posle toga je Real preuzeo konce igre i vrlo brzo izjednačio, već u 14. minutu, posle akcije Marsela, Benzeme i egzekutora Ronalda - 1:1.

Propustio je posle toga Real nekoliko prilika za preokret, a na terenu je nervoza uhvatila igrače oba tima, pa su pljuštali udarci i oštri startovi na obe strane.

Ceh je platio Serhio Roberto, koji je isključen u 45. minutu zbog udaranja Marsela u lice. 

Na drugo poluvreme Real je izašao bez Ronalda, koji se povredio.

Igrač manje se nije video u igri Barselone. Leo Mesi je u 53. minutu postigao sjajan gol za vođstvo od 2:1, a kojem je prethodio čist faul Luisa Saureza nad Varanom.

Posle toga je oštećena i Barselona za poništeni gol zbog nepostojećeg ofsajda, da bi arbitar "dokusurio" Real ne dosuđenim čistim penalom kada je Alba sapleo Marsela.

Ipak, Geret Bejl je u 73. minutu postigao fantastičan pogodak za konačnih 2:2.

Tačku na meč mogao je pre toga da stavi Leo Mesi, kojem je Kejlor Navas odbranio udarac u situaciji jedan na jedan, a onda jednom je zaustavio njegov lukav šut desnog nogom pred sam kraj.

Na koncu, Barselona ostaje neporažena da sačeka kraj sezone u kojoj je osvojila titulu, dok Reala čeka finale Lige šampiona.

PRIMERA

36. kolo

Nedelja
Malaga - Alaves  0:3 (0:1)(Manu 3, Demirović 68, Ibai 70)

Atletiko M. - Espanjol  0:2 (0:0)(Savić ag 53, Baptistao 77)

Las Palmas - Hetafe  0:1 (0:0)(Anhel 88)

Barselona - Real M.  2:2 (1:1)(Suarez 10, Mesi 53 - Ronaldo 14, Bejl 73)

Tabela:





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija