• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.05.2018

18:34

NE ZASLUŽUJETE NI TOALET PAPIR! Gazda Olimpijakosa žestoko izvređao igrače!

Fudbal

NE ZASLUŽUJETE NI TOALET PAPIR! Gazda Olimpijakosa žestoko izvređao igrače!

Podeli vest

Gazda Olimpijakosa Evangelos Marinakis pobesneo je posle poraza crveno-belih u poslednjem kolu na gostovanju Janjini (3:0)

Crveno-beli iz Atine imaju sezonu za zaborav, pošto ne samo da su ostali bez šampionske titule, već neće imati priliku ni da igraju u Ligi šampiona.

Kontroverzni biznismen nije baš birao rečima kojima se obratio igračima i stručnom štabu koji su ove sezone ostali bez oba domaća trofeja.

- Ne pada mi na pamet da vam kažem da ćemo probati da vas zadržimo. Jer vi ne zaslužujete da nosite dres Olimpijakosa. Umesto da vam poželim srećan i lep odmor, mogu samo da vam kažem - gubite se! I to se odnosi na sve vas - igrače i trenere. Ne zaslužejete da vam damo ni toalet papir na treninzima. Ali, ja sam krivim, jer sam vam dao velike plate - grmeo je Marinakis, prenosi grčka Gazeta.

On je napravio i spisak igrača koji će biti "oterani" iz kluba, a na njemu je i bivši napadač partizana Uroš Đurđević. Belgijanac Kevin Miraljas se već vratio u Everton koji ga je poslao na pozajmicu. Na izlaznim vratima se nalaze i kolumbijski napadač Filipe Pardo koji je prethodnih šest meseci bio na pozajmicu u Nantu.

Na Marinakosovom spisku za "odstrel" su i španski štoper Alberto Botija, kao i belgijski defanzivac Bjorn Engels koji je stigao prošlog leta sa Besnikom Hasijem koji je sredinom sezone dobio otkaz. Novi klub moraće da potraži i portugalski napadač Seba, kao i desni bek sa norveškim pasošem Omar Elabdulaui.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija