• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.05.2018

19:12

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA! Na talonu je opstanak, a navijači Hamburga Kelnu daju...

Fudbal

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA! Na talonu je opstanak, a navijači Hamburga Kelnu daju...

Podeli vest

U Nemačkoj se u subotu igra poslednje bundesligaško kolo, a epicentar dešavanja biće Hamburg i Volfzburg, gde će se odlučivati u borbi za opstanak

Hamburg se bori da ne ispadne iz elite prvi put od njenog osnivanja 1963. godine, moraju da pobede Borusiju iz Menhengladbaha na svom terenu, ali im je istovremeno potrebno i da Keln, koji je već ispao u Cvajtu pre nekoliko kola, kao gost pobedi Volfzburg.

Tako bi "vukovi" otišli u drugu ligu, a HSV dobio priliku da kroz baraž sa Kilom izbori opstanak u Bundesligi.

Jedan navijač Hamburgera je odlučio da motiviše "jarčeve" pa im je obećao burence od 50 litara piva ukoliko savladaju Volfzburg.

- Dragi Kelne, 50 litara "Kolša" (lokalno pivo iz Kelna) vas čeka, za klub i navijače ukoliko pobedite u Volfzburgu - napisao je na Tviteru 47-godišnji Andreas Klos.

Taj tvit zapalio je Hamburg, pa je posle samo nekoliko sati ulog znatno povećan.

- Mnogo navijača me je kontaktiralo, nećemo se zadržati na burencetu, mnogi nude novac, poslaćemo vam 1.000 ili 1.500 litara ukoliko pobedite u subotu - dodao je Klos.

A u Kelnu su izgleda prihvatili ponudu. Kapiten Jonas Hektor oglasio se danas i poručio da je cilj Kelna - pobeda u Volfzburgu.

- Sigurno je da ništa nećemo nikome pokloniti, ni bod. Hoćemo sva tri da se dostojno oprostimo od sezone. Niko me iz Hamburga nije još zvao. Niti mi je išta ponuđeno, Ali 100 litara piva bi bilo dovoljno. Ne za mene nego za tim - poručio je reprezentativac Nemačke u razgovoru za Bild.

Za radoznale, 50 litara "Kolša" u Nemačkoj košta 90 evra... 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17