• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O2

11.05.2018

11:42

BANE IDE NA SP, MATIJA NE! Srbija definitivno bez Nastasića u Rusiji

Fudbal

BANE IDE NA SP, MATIJA NE! Srbija definitivno bez Nastasića u Rusiji

Podeli vest

Reprezentacija Srbije definitivno neće moći da računa na Matiju Nastasića na Mundijalu u Rusiji, dok će Branislav Ivanović biti potpuno spreman, otkrio je direktor državnog tima Goran Bunjevčević

Iako se pojavila informacija da se Matija Nastasić oporavlja brže nego što se očekivalo, Bunjevčević kaže da štoper Šalkea neće biti spreman za Svetsko prvenstvo.

Što se tiče Nastasića, on nažalost neće biti u prilici da pomogne reprezentaciji. Doživeo je težu povredu. Takve stvari nas i najviše muče i brinu, šta će se dešavati pred samo SP. Vrlo je važno da naši igrači "prežive" taj period do završetka njihovih prvenstava i pripremni period, jer u slučaju povreda dolazimo u situaciju da moramo da tražimo alternative i zamene - rekao je Bunjevčević za O2.

On je dodao da će Branislav Ivanović biti potpuno spreman i da je sa njim razgovarano zbog poslednjih turbulencija u ekipi, kada je ostao bez kapitenske trake.

- Bane je doživeo malu povredu u Rusiji, ali na svu sreću biće brzo sanirana. Imali smo razgovor s njim, selektor i ja. Lepo smo razgovarali. Nisu to lake priče. Međutim, Bane je posle tog razgovara na najbolji mogući način opravdao poverenje svojim ponašanjem, protiv Nigerije pokazao da se vraća na svoje stare igre. Neće s njim biti nikakvih problema u vezi sa statusom u reprezentaciji - poručio je Goran Bunjevčević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija