• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.05.2018

17:43

ARSENAL DAJE 60 MILIONA ZA ANDRIJU! "Tobdžije" poludele za mladim srpskim fudbalerom

Fudbal

ARSENAL DAJE 60 MILIONA ZA ANDRIJU! "Tobdžije" poludele za mladim srpskim fudbalerom

Podeli vest

Spreman je Arsenal da plati svih 60 miliona evra, koliko je otkupna klauzula Andrije Živkovića u Benfiki, samo da ga ovog leta dovede na "Emirejts"

Kako tvrdi portal Sports Vitnes, skaut Arsenala Luis Boa Morte je gledao tokom celog proleća utakmice Benfike zbog Živkovića i dao je znak da Srbin mora da završi na Ostrvu.

Po njegovoj proceni, Andrija vredi svih 60 miliona, koliko Benfika traži za njega. 

Portugalci su spremni da prodaju Živkovića, jer su ostali bez titule i žele da renoviraju ekipu za sledeću sezonu, a za to su im potrebne pare.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nepoznati

pre 5 godina

Matic 40,Zivkovic 60,Milinkovic Savic 80,ne pamtim kada su nasi fudbaleri ovoliko kostali.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija