• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.05.2018

22:09

(VIDEO) SKANDALČINA JE BLAGA REČ! Najsmešniji penal IKADA, a sudio ga je ONAJ ARBITAR OBRADOVIĆ!

Fudbal

(VIDEO) SKANDALČINA JE BLAGA REČ! Najsmešniji penal IKADA, a sudio ga je ONAJ ARBITAR OBRADOVIĆ!

Podeli vest

Sudija Srđan Obradović nastavlja sa skandaloznim odlukama kada god se nađe na terenu. Sada je upropastio utakmicu Subotici, koju je domaćin dobio sa 2:0

Spartak i Radnički su se u direktrnom okršaju borili za Evropu, ali se umesto o utakmici priča o sudiji Srđanu Obradoviću.

On je najpre Milanu Pakovu početkom drugog poluvremena, za minut pokazao dva žuta kartona, verovatno samo on zna zašto.

Ali nije se tu zaustavio. Dosudio je dva penala za Spartak, i ako kod prvog može da se diskutuje da li je prekršaj bio za najstrožu kaznu, onda je drugi video samo Obradović.

Nedugo posle utakmice se pojavio snimak jedanaesterca iz 77 minuta i nikome nije jasno na osnovu čega i zbog čega je ovaj arbitar pokazao na belu tačku. Ponovo, verovatno samo on zna zašto.

Podsetimo, Obradović je poznat kao arbitar sa debelim dosijeom grešaka, od koji su neke neverovatne. 

Možda i najpoznatiji je po odluci sa večitog derbija prethodne sezone kada je priznao gol Crvena zvezde posle Ruzivog dodavanja za Kangu iz gol-auta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Otrovi1998

pre 5 godina

radničkom nije mesto u super ligi nego u srpskoj ligi!

laki

pre 5 godina

najmanje sto fss treba da uradi je da ponisti utakmicu zbog materijalne povrede pravila a sudijska organizacija dozivotno diskvalifikuje doticnog sudiju. da se ispita zasto zapravo nije sudio mazic? da je trazila uefa ne pije vodu.

Miga

pre 5 godina

Ovo samo u Srbiji ima Nevidljivi penali golovi iz auta Srdjan Obradovic Bruka i Sramota od sudije sta tu Binic vidi kao regularno a sta PRESEDNIK FSS komisija ovi penali su UNOVCENI pred lice FSS i mi pricamo o regularnom prvenstvu Ovo nikad nece da vrati PUBLIKU kokeza reaguj???

Djole

pre 5 godina

Neko se začudio?Umesto da gledamo dobar fudbal,gledali smo diletanta koji je sam rešio utakmicu.Bravo za FSS i sudijsku organizaciju!!!!

Navijač Spartaka

pre 5 godina

Da je bruka - bruka je. Najbolji dokaz jeste reakcija Spartakovih navijača koji su skandirali "Lopovi, lopovi" ... Navijači žele pobedu, ali u fer i poštenoj borbi. Ovo što radi FSS je najobičnija lakrdija koja u poslednje vreme poprima alarmantne razmere. Majstor iz Brodarca sa svojom svitom poslušnika baca poslednje lopate zemlje i sahranjuje fudbal koji je odavno na izdisaju...

Kokan

pre 5 godina

Krajnje je vreme da se državni organi uhvate u koštac sa korumpiranosti u fudbalu.Ovo nije naj smešniji penal već naj tužniji i vrlo opasan za opstanak našeg fudbala,ovde i slepac vidi da je utakmica nameštena.Sada za početak treba pohapsiti sudije,pa zatim čelnike oba kluba,za dobrobit Srbskog fudbala.Toliko od mene.

moma

pre 5 godina

Čovek jednostavno sudi po nalogu i nema ni stida ni obraza.Naravno za sve to je debelo nagrađen od nalogodavca.FSS je okrutno vratio Radničkom za sve ono "dobročinstvo"tokom sezone i na taj način "skinuo"sa sebe da mu je tokom sezone pomagao.Simović,Kokeza i Tončev su sve lepo izrežirali i po tom scenariju će verovatno pomoći Partizanu da osvoji Kup,kako bi i četvrti u SLS-u,odnosno Radnički,igrao Evropu.

Dragan

pre 5 godina

Verovatno na osnovu para. Poništiti utakmicu i ponovo odigrati na neutralnim terenu a ovom doživotna zabrana suđenja

AS

pre 5 godina

REKOŠE DA FSS FORSIRA RADNIČKI. JESU LI SE TO PREDOMISLILI ILI NIJE NEKOME LEGLA LOVA.

Djole

pre 5 godina

Jel vi to čuvate obraz tom hohštapleru i diletantu,kada ne objavljujete komentare povodom još jedne bruke i sramote u režiji Fss i sudijske organizacije.Ceo svet nam se smeje!!!!!!!

Podsetnik

pre 5 godina

A gde je snimak od izjednacujuceg gola Djurdjevica u istom derbiju,koji je ocigledno postignut rukom? Ajmo malo objektivnosti i doslednosti...

Krcune krepali

pre 5 godina

Slepi podsetnik,samo si ti "video" ruku Đurđevića! Više ne vredi pravilo 100x ponovljena laž postaje istina.Nekada,za vreme Krcuna,Bugarcica ... moglo,više ne!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija