• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

14.05.2018

08:59

SAŠA ILIĆ IDE NA MUNDIJAL! Selektor Krstajić ima tajnog aduta u rukavu!

Fudbal

SAŠA ILIĆ IDE NA MUNDIJAL! Selektor Krstajić ima tajnog aduta u rukavu!

Podeli vest

Kapiten Partizana, veteran Saša Ilić, putovaće sa reprezentacijom Srbije na Svetsko prvenstvo u Rusiju, odlučio je selektor Mladen Krstajić

Saša Ilić, ipak, neće biti na spisku od 23 fudbalera koji će braniti boje Srbije, već će biti deo ekspedicije, grupe bivših reprezentativaca, koji će biti podrška sadašnjem sastavu.

- Ideja selektora Mladena Krstajića je da povede dvojicu-trojicu starijih igrača u Rusiju, recimo Sašu Ilića, čije bi iskustvo značilo reprezentativcima. Naša je velika želja da pored Dejana Stankovića, Marka Pantelića, Sava Miloševića, Nenada Bjekovića, uz nas budu i Vladimir Jugović, Siniša Mihajlović, Predrag Mijatović, Darko Kovačević - otkrio je Goran Bunjevčević, direktor reprezentacije, za Kurir.

On je otkrio i da je već pričao sa nekim bivšim članovima stručnog štaba reprezentacije, a sa nekima će tek da priča, da bi saznao šta je sve to bilo u prošlosti što je sputavalo tim da napravi bolji rezultat.

- Pojedine stvari sam saznao pričajući sa Ilijom Petkovićem, takođe, razgovarao sam sa Aleksandrom Rogićem i od njega dobio neke savete. Želja mi je da se sastanem sa Radomirom Antićem, zato što samo od ljudi sa iskustvom možeš da saznaš nešto za šta ranije nisi ni pomislio da je bitno - dodao je Bunjevčević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 5 godina

MISLIM DA BI NEKI, UMESTO SA ORLOVIMA, TREBALO DA PUTUJU SA CRNOM GOROM. ZAŠTO BI IH MI VODILI I PLAĆALI TROŠKOVE?

POPE

pre 5 godina

Svaka cast Ilicu na karijeri.Ali povesti ga na SP bila bi dosad najveca bruka FSS pored svih koje je uradio.Pa povedite bre mlade igrace koji ce u buducnosti igrati za repku a ne penzionera koji i u nasoj livada ligi igra po 15 minuta.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Хоћу и ја...! Не , ти не...!! А зашто - не...?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija