• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.05.2018

12:14

LUKIĆ POSLE SPEKTAKLA PROTIV BARSE: Imaću o čemu da pričam deci!

Fudbal

LUKIĆ POSLE SPEKTAKLA PROTIV BARSE: Imaću o čemu da pričam deci!

Podeli vest

Srpski fudbaler Saša Lukić je sa ekipom Levantea pobedio Barselonu sa 5:4 u 37. kolu Primere

Levante je ovim trijumfom prekinuo niz Katalonaca od 43 meča bez poraza, a ovo je bio prvi neuspeh Katalonaca u Primeri ove sezone.

- Sigurno da sam srećan zbog dobre igre protiv tako velikog kluba kao što je Barselona. Mnogo mi znači i asistencija, na dobrom sam putu i pokazao sam da mogu da budem na visokom nivou i protiv velikih ekipa - rekao je Lukić, koji je imao jednu asistenciju.

Katalonci su bili bez Lea Mesija, ali to ne umanjuje uspeh domaćeg tima.

- Da, nije igrao Lionel Mesi, ali svi drugi su bili tu. Mnogo mi znači što sam mogao da igram protiv Inijeste koji se oprašta od Barse, pa ću imati o čemu da pričam svojoj deci - izjavio je Lukić, član Torina koji je u potpunosti iskoristio jednogodišnju pozajmicu u Primeri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija