• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2018

19:36

BRAZILCI SU PAKLENI! Selektor Tite objavio sa kojim igračima napada Mundijal!

Fudbal

BRAZILCI SU PAKLENI! Selektor Tite objavio sa kojim igračima napada Mundijal!

Podeli vest

Selektor Brazila Tite saopštio je spisak putnika za Svetsko prvenstvo u Rusiji

Kao što je najavljeno, nema Danija Alveša, koji će zbog povrede kolena propustiti narednih šest meseci.

Ali, Brazilci će i bez Alveša biti pakleno jaki. Naravno, na spisku je Nejmar koji se oporavlja od povrede. Nema sumnje, naši rivali u grupi prvi su favoriti za osvajanje Mundijala.

Na skoro svakoj poziciji Tite ima po dvojica sjajnih fudbalera, pa će biti na slatkim mukama u Rusiji. Fudbalska reprezentacija Srbije će sa Brazilom igrati u trećem kolu grupe E 27. juna.

GOLMANI: Alison (Roma), Ederson (Mančester Siti), Kasio (Korintijans).

ODBRANA: Danilo (Mančester Siti), Marselo (Real Madrid), Markinjos (PSŽ), Miranda (Inter), Tijago Silva (PSŽ), Fagner (Korintijans), Žeromel (Gremio), Filipe Luis (Ateltiko Madrid).

VEZNI RED: Kazemiro (Real Madrid), Fernandinjo (Mančester Siti), Paulinjo (Barcelona), Fred (Šahtjor), Filipe Kutinjo (Liverpul), Renato Augusto (Peking), Vilijan (Čelsi).

NAPAD: Nejmar (PSŽ), Gabrijel Žezus (Mančester Siti), Roberto Firmino (Liverpul), Tajson (Šahtjor), Daglas Kosta (Juventus).

Pored Srbije i Brazila u našoj grupi E su još Švajcarska i Kostarika.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 5 godina

Ajde bre bizoterija ste za nas. Krstajic ima da vam razbije sistem i da vas napuni. Covek ima iskustva sa jakim reprezentacijama. Mi ako bog da vodimo i Sasu Ilica sa nama. Covek koji moze da igra bilo koju poziciju u "kafani", za sankom, vip lozom, za stolom, na patosu, u svim klubovima je uigran tako da se vi sada mislite kako da ga zaustavite. To je problem koji trebate resiti.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija