• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2018

21:52

(FOTO) ZVEZDAŠI IZDOMINIRALI! Izabran idealan tim SL, Milojević trener godine, Pešić najbolji igrač....

Fudbal

(FOTO) ZVEZDAŠI IZDOMINIRALI! Izabran idealan tim SL, Milojević trener godine, Pešić najbolji igrač....

Podeli vest

Prema glasovima 16 kapitena i trenera, u organizaciji TV Arena Sport je izabran idealan tim Superlige za sezonu 2017/18. godinu


U najboljih 11 srpskog prvenstva dominiraju igrači iz šampionskog tima Crvene zvezde. Čak petorica od 11 dolaze iz redova prvaka Srbije, trojicu predstavnika ima Partizan, dvojicu Čukarički, a jednog Spartak Ždrepčeva krv.

Idealan tim izgleda ovako: Vladimir Stojković (Partizan) - Filip Stojković (Crvena zvezda), Vujadin Savić (Crvenazvezda), Nemanja Miletić (Partizan), Miroslav Bogosavac (Čukarički) - Danilo Pantić (Partizan), Nenad Krstičić (Crvena zvezda), Nikola Drinčić (Čukarički), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda) - Nemanja Nikolić (Spartak ŽK), AleksandarPešić (Crvena zvezda).

Stojković je dobio samo jedan glas više od Milana Borjana iz Zvezde - ukupno 13! Sa 22 glasa, Filip Stojković je ubedljivo bio najbolji desni bek, dok je Miroslav Bogosavac imao 16 glasova.

Savić je dobio 17 glasova, dok je drugi štoper Miletić imao 13. Isto toliko je dobio i Krstičić, a tri manje je imali su Pantić  i Drinčić - po 10! Nemanja Radonjić je osvojio čak 17 glasova,  ukupno 24 glasa imao je Aleksandar Pešić, dok je njegov ''partner'' Nikolić dobio 13 glasova.

starsport

Vladan Milojević, šef stručnog štaba Crvene zvezde, trener je sezone u Superligi Srbije! Bez izgubljenog derbija u sezoni, sa dva remija i onih 2:1 izvojevanih 14. aprila, uz šest pobeda u šest mečeva plej-ofa...bio je Milojevića bez prave konkurencije.

- - Hvala porodici, igačima i svim ljudima u Zvezdi, svako priznanje posebno, svako drago na svoj način. Ponosan sam, jer mi je ovo prva seniorska titula, ponosan sam i zbog činjenice da mi je Zveda dala šansu da igram i sada da treniram ekipu. Nadam se da ce biti još titula i uspeha - rekao je Milojević.

starsport

Napadač Zvezde Aleksandar Pešić proglašen je za najboljeg igrača srpskog prvenstva, prestižno priznanje uručili su mu kolege kapiteni i treneri svih 16 učesnika Superlige. Pešić je sa 25 golova bio najefikasniji igrač u timu koji je vratio pehar u Ljutice Bogdana 1a.

starsport

starsport

starsport

starsport

starsport




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija