• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.05.2018

10:24

(VIDEO) SUDIJE ĆE UNIŠTITI FUDBAL! Pogledajte šta je uradio Čeh na EP za kadete!

Fudbal

(VIDEO) SUDIJE ĆE UNIŠTITI FUDBAL! Pogledajte šta je uradio Čeh na EP za kadete!

Podeli vest

Brojnim skandaloznim sudijskim odlukama ove sezone, na utakmicama najvišeg nivoa, priključio se Čeh Zbinjek Proske zbog neverovatnog poteza u polufinalu Evropskog prvenstva za kadete

Utakmica između Republike Irske i Holandije završena je bez golova i došao je red na penale.

U petoj seriji golman Irske Džejms Korkoran je odbranio udarac Dešona Redana, pri rezultatu 4:4 i dok se radovao sudija mu je pokazao - crveni karton!

Šta se dogodilo? Korkoran je imao žuti karton koji je dobio tokom meča, a onda mu je češki arbitar pokazao drugi žuti i crveni zato što je prilikom penala izašao korak ispred gol-linije!?

Dešava se, doduše sve manje, da sudije ponove jedanaesterac ako golman previše izađe ispred linije tokom penala, ali ne pamti se kada je neko zbog toga dobio žuti i pogotovo crveni karton.

Irci su pobesneli, Korkoran se rasplakao, ali nije se imalo kud. Penal je ponovljen, rukavice je uzeo kapiten Mekenti, međutim, nije uspeo da odbrani novi šut Redana.

I tako je Holandija otišla u finale Evropskog prvenstva, a o ovom slučaju pišu sa nevericom danas gotovo svi svetski mediji...





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ObradovicS

pre 5 godina

Pravila su jasna, ako vratar(golman) napusti liniju pre nego sto izvodjac sutne kazneni udarac MORA se kazniti zutim kartonom, a penal se ponavlja ako se promasi, ili bude odbranjen... Drugo je sto se to generalno ne sudi u ovakvom trenutku, jos je golman imao zuti pre toga, ovaj sudija nema osecaj za igru. Taj osecaj nije imao ni Oliver Majkl... Treba biti dzek u svemu ;) Prestanite da pisete gluposti, generalno novinari i komentatori ne znaju pravila igre(fudbalske) i frljaju se na svakom koraku...

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija