• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm

15.05.2018

14:33

CRNOGORSKI TRENER ISPLJUVAO VERMEZOVIĆA: Prodavao je maglu, misli da smo mi ovce!

Fudbal

CRNOGORSKI TRENER ISPLJUVAO VERMEZOVIĆA: Prodavao je maglu, misli da smo mi ovce!

Podeli vest

Crnogorski fudbalski trener Branislav Milačić žestoko je ispljuvao Vladimira Vermezovića, smenjenog šefa struke Budućnosti

Milačić je u svojoj kolumni na portalu Kafe Montenegro, isprozivao Vermezovića da je "prodavao maglu i pričao kojekakve gluposti" i time kupovao vreme na klupi Budućnosti, iako su rezultati ekipe bili katastrofalni.

- Neću ovde o rezultatima koji su neshvatljivo slabi. Kriza je bila očigledna. Međutim, iz kluba, makar za javnost, nije bilo reakcije. Zanimljivo je da sportski direktor kluba tada praktično nije postojao. Skriven od javnosti, ponašao se kao obični klupski činovnik, a ne kao rukovodilac koji je nadređen trenerima i igračima. Vermezović, videvši gde se nalazi i da mu to u klubu prolazi, prodavao je maglu: treba vremena, mladi igrači i kojekakve gluposti. Grdno se prevario misleći da će, kao i u klubu, te floskule prolaziti kod onih koji vole klub. Vrhunac je bio kada se požalio da ga klub nije zaštitio od ”varvara”. Tada sam shvatio da on potcenjuje našu fudbalsku sredinu. Imao sam osećaj da misli da smo fudbalske ovce - napisao je Milačić u kolumni.

Zanimljivo je da je odmah posle toga Milačić napisao za Vermezovića da se radi o "pametnom i kulturnom čoveku", a onda i uporedio situaciju sa Arsenalom gde je Arsen Venger ostao na klupi 22 godine, iako je bio isto u početku neuspešan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mica

pre 5 godina

Vi montenegroni da ste strucnjaci, ne bi zvali Srbe u pomoc.

Sale

pre 5 godina

Milacicu, trenercino! Otvori oci i pogledaj na kakvim stadionima se igra crnogorska liga, sa kakvim igracima i sa kakvim crnogorskim trenerima.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija