• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

15.05.2018

17:41

SUDIJA OBRADOVIĆ PAO NA POLIGRAFU!? Sledi novo saslušanje, pa odluka o pritvoru!

Fudbal

SUDIJA OBRADOVIĆ PAO NA POLIGRAFU!? Sledi novo saslušanje, pa odluka o pritvoru!

Podeli vest

Fudbalski sudija Srđan Obradović, koji je uhapšen zbog sumnji da je zloupotrebio službeni položaj, pao je na poligrafskom ispitivanju

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, policija je uhapsila Srđana Obradovića (42), osumnjičenog da je zloupotrebio službeni položaj i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Prilikom privođenja i saslušanja u policijsko odeljenje za borbu protiv korupcije, osumnjičeni fudbalski sudija je, kako nezvanično saznaju Novosti, bio podvrgnut i poligrafskom ispitivanju, koje, navodno nije prošao.

Arbitar će u sredu ponovo biti saslušan, posle čega će se odlučiti da li će osumnjičenom biti određen pritvor ili će mu biti dozvoljeno da se u daljem postupku brani sa slobode.

Fudbalski sudija se, kako je u utorak saopštio MUP, sumnjiči da je na fudbalskoj utakmici u Subotici, između fudbalera Spartaka i niškog Radničkog, iskoristio svoj službeni položaj. To je, kako se dalje navodi, učinio tako što je favorizovao domaći tim, odnosno subotički Spartak, i time ih stavio u povoljniji položaj u odnosu na protivnika.

Podsećamo, meč između subotičkog Spartaka i Radničkog iz Niša odigran je u nedelju u Subotici, a buru u javnosti izazvao je potez sudije Obradovića koji je ekipi iz Niša dosudio penal, za koji se tvrdi da nije ni postojao.

Derbi na subotičkom stadionu završen je pobedom domaćina rezultatom 2:0. Obradović je navodno dosudio igranje rukom, iako je lopta igraču gostujućeg tima prošla kroz noge.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
decija igra

pre 5 godina

Ово је дечија игра шта се радило у толетово време за фрањевце.

Krcune krepali

pre 5 godina

Radilo se još gore u Krcunovo vreme ali nikada se nisu priznavali golovi iz auta kao za CZ!

Miga

pre 5 godina

Covek bez karaktera a i sudiska organizacija nista bolje neko iz organizacije ga pokrivo celo vreme sto znaci da cela grupa ljudi umesana u namestanje rezultata jer su povezani sa kladionicama Ovo moze da nam se obije o glavu sramno da nema gde vise

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija